Takımı
Galatasaray
SuS3 demiş ki:
SarkoLata demiş ki:
SuS3 demiş ki:
cok ugraştınmı bunun içn ? :roll:
Sen de dikkat çekmek için çok uğraşıyor musun ? :roll:
düşüncemi söyledim sadece. senin soruna açıklama yapmak zorunda degilim :coffee:
Her yerde böyle dikkat çekici konuşmalar yaptığını biliyorum , savunma boşuna kendini.
Sen fikrini de dile getirmiyorsun , sadece eziyorsun :thumbsup: Çok iyi yapabiliyorsan seninkinide görelim bu ksroda şuından bundan uniq almaya benzemez :wink1: :byes:

[/quote]
düşüncemi söyledim sadece. senin soruna açıklama yapmak zorunda degilim :coffee:[/quote]
Her yerde böyle dikkat çekici konuşmalar yaptığını biliyorum , savunma boşuna kendini.
Sen fikrini de dile getirmiyorsun , sadece eziyorsun :thumbsup: Çok iyi yapabiliyorsan seninkinide görelim bu ksroda şuından bundan uniq almaya benzemez :wink1: :byes:[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bilen biliyor benim nası video yaptıgımı sana ayriyetten acıklama yapmıcam daha fazla uzatmazsan sevinirim. Eleman youtubedeki bir videodan clibi kopyalamış üstüne eon presents yazmış olay bu. Tabi sende nasıl yapıldıgını bilmedigin icin atlıyorsun ben biliyorum ki birşey söylüyorum demi. bilmiyorsun karışma ! ok.

Takımı
Galatasaray
düşüncemi söyledim sadece. senin soruna açıklama yapmak zorunda degilim :coffee:[/quote]
Sen fikrini de dile getirmiyorsun , sadece eziyorsun :thumbsup: Çok iyi yapabiliyorsan seninkinide görelim bu ksroda şuından bundan uniq almaya benzemez :wink1: :byes:[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bilen biliyor benim nası video yaptıgımı sana ayriyetten acıklama yapmıcam daha fazla uzatmazsan sevinirim. Eleman youtubedeki bir videodan clibi kopyalamış üstüne eon presents yazmış olay bu. Tabi sende nasıl yapıldıgını bilmedigin icin atlıyorsun ben biliyorum ki birşey söylüyorum demi. bilmiyorsun karışma ! ok.[/quote]
İyide nedense topicte bir kişi çıkıp SuS3 bundan daha güzel yapardı falan demedi?
Konuşacak laf bulamıyorsun , yazık. bir daha bu topice girmeyeceğim. bb

SarkoLata demiş ki:
düşüncemi söyledim sadece. senin soruna açıklama yapmak zorunda degilim :coffee:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bilen biliyor benim nası video yaptıgımı sana ayriyetten acıklama yapmıcam daha fazla uzatmazsan sevinirim. Eleman youtubedeki bir videodan clibi kopyalamış üstüne eon presents yazmış olay bu. Tabi sende nasıl yapıldıgını bilmedigin icin atlıyorsun ben biliyorum ki birşey söylüyorum demi. bilmiyorsun karışma ! ok.[/quote]
İyide nedense topicte bir kişi çıkıp SuS3 bundan daha güzel yapardı falan demedi?
Konuşacak laf bulamıyorsun , yazık. bir daha bu topice girmeyeceğim. bb[/quote]
sen ne kadar boş konuşuyorsun ya :S adam niye cıkıp SuS3 bundan daha güzel yapardı felan desin lolmusun sen?

Yukarı Alt