Server
Flora
Takımı
Galatasaray

Gerçek Mekanlarda Dolaşabilirsin
Arkadaşlarınla Taksim Atatürk Anıtı'nın önünde buluşabilir, yeni insanlarla tanışabilir, eğlenceli bir gün geçirebilirsin.​

Her Zaman Açık Gece Kulüpleri
PAL Night Club günün her saati açık olan tek gece kulübü. Harika müzikler eşliğinde arkadaşlarınla dans edebilirsin. Bu arada, her çarşamba, DJ Yasemin senin seçtiğin şarkıları çalıyor, partiye katılmayı sakın unutma.​

DJ'lerin Çaldığı En Güzel Müzikler..
Blackk Bar eşsiz boğaz manzarasıyla tam sana göre bir yer. Oturup içkini yudumlarken DJ'lerin çaldığı en en güzel yabancı şarkıları dinleyebilirsin.​

Koş, Zıpla, Eğlen!
Şehir gürültüsünden uzak yemyeşil bir yer Havuzlu Park. Üstelik bir de görevin var: koşu parkurunu tamamlayıp elmasa ulaşmak. Bu arada Havuzlu Park için üstüne uygun bir kaç kıyafet de alsan iyi olur.​

Taş Çalmak Yasak!
İşte gerçek bir meydan okuma. En iyi okeyciler NETTE HAYAT'ın okey masalarında buluşuyor. Taş çalmak yasak, ama NETTE HAYAT Messenger sayesinde ortağınla dilediğin gibi konuşabileceksin.​

Oyunu indirmeye yeni başladım Compex fuarında görmüştüm birden aklıma geldi sizleride bilgilendireyim dedim . Oyunda birbirinize bira ısmarlıyabiliyor kumsalda yatıp güneşe bakabiliyorsunuz. http://www.nettehayat.com 'dan oyuna üye olabilir ve clienti indirebilirsiniz ^^

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Üye Oldum İndirdim Yükledim giriyorum , bakacak olanlar benide bulsun ^^ Beraber takılırız :)

4 Dakikada 400kb ile indirdim hemen girip bakıyorum ortama. Türkiyenin 81 ili mevcutmu acaba :D

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
İndirdim önüme NetteHayat Messenger çıktı ve giriş yapamıyorum şaka mı bu ? nerde bu bahsettikleri şeyler

Belli bir bölge içinde gezebiliyorsun :P, Sadece taksim var ben bursalıyım napcaz bilmiyom taksim'i taksim de 100 metre kare gib ibi yer :P gidemiyosun istediğin yere.

Xenas

nettehayat msn inin alt kısmında reklam gibi 3d ortamına giriş yap yazıyor ordan ^^

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Oyun komedi yahu plajda kızlara falan asılıyorum ahaha süper

messenger kullanıcı ve şifreniz hatalı diyo ne yapıcam? bi ben mi giremedim oyuna

Yukarı Alt