![]() |
Uzunmu KullanıyonDuygusuzz demiş ki:![]()
Uzun kullanıyorum gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ederim
ya özelden uyarsana düzeltimcqloss07 demiş ki:Uzunmu KullanıyonDuygusuzz demiş ki:![]()
Uzun kullanıyorum gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ederim![]()
![]()
Canın durumu hiç iyi değil :( onur ne yaptık biz ajdarı dinletmekleWax Whine demiş ki:Hadi sigarayı uzun alıyorum falan tamam da hic bir acıklama olmadan uzun kullanıyorum insanda süphe uyandırıyor hem de Ajdar'ın Sahdamar parcasını dinledin az önce iyice süphelendim![]()
Bunu KaçırırmıyımDuygusuzz demiş ki:ya özelden uyarsana düzeltimcqloss07 demiş ki:Uzunmu KullanıyonDuygusuzz demiş ki:![]()
Uzun kullanıyorum gerçekten çok güzel oluyor tavsiye ederim![]()
![]()
![]()
Ya ilk çıkdığında dinledim daha demin dinlemedimWax Whine demiş ki:Hadi sigarayı uzun alıyorum falan tamam da hic bir acıklama olmadan uzun kullanıyorum insanda süphe uyandırıyor hem de Ajdar'ın Sahdamar parcasını dinledin az önce iyice süphelendim![]()
UZUN Bi süre unutulmaz buDuygusuzz demiş ki:Ya ilk çıkdığında dinledim daha demin dinlemedimWax Whine demiş ki:Hadi sigarayı uzun alıyorum falan tamam da hic bir acıklama olmadan uzun kullanıyorum insanda süphe uyandırıyor hem de Ajdar'ın Sahdamar parcasını dinledin az önce iyice süphelendim![]()
ufuk malzeme ettin gece gece
Bela aldık başımıza hay elimin ayarına ben yacqloss07 demiş ki:
Neyi Uzun kullanıyorsun acaba ? Aklımdaki ŞeymiDuygusuzz demiş ki:Bela aldık başımıza hay elimin ayarına ben yacqloss07 demiş ki:![]()
![]()
Öyledir Öyle Onurla biz anladıkDuygusuzz demiş ki:Uzun Zamandır yazacakken Zamandır yazmayı nasıl olduysa unuttuğumdan dolayı fixlendik kimse yanlış anlamasın![]()
sen neden her lafında ajdar kullanıyorsun birader kötü düşünmeye başladım uzak dur kandil gecesi bendencqloss07 demiş ki:Öyledir Öyle Onurla biz anladıkDuygusuzz demiş ki:Uzun Zamandır yazacakken Zamandır yazmayı nasıl olduysa unuttuğumdan dolayı fixlendik kimse yanlış anlamasın![]()
![]()
![]()
![]()
Ajdar + Uzun Kullanmak Düşündürüyor yani![]()
Kendini kurtarmaya çalışma yemezlerDuygusuzz demiş ki:sen neden her lafında ajdar kullanıyorsun birader kötü düşünmeye başladım uzak dur kandil gecesi bendencqloss07 demiş ki:Öyledir Öyle Onurla biz anladıkDuygusuzz demiş ki:Uzun Zamandır yazacakken Zamandır yazmayı nasıl olduysa unuttuğumdan dolayı fixlendik kimse yanlış anlamasın![]()
![]()
![]()
![]()
Ajdar + Uzun Kullanmak Düşündürüyor yani![]()
![]()
Duygusuzz demiş ki:Sen bana takarsan bende sana takarım açığını yakalamiyim ben![]()
uzun takar ufck dikkatli olcqloss07 demiş ki:Duygusuzz demiş ki:Sen bana takarsan bende sana takarım açığını yakalamiyim ben![]()
![]()
![]()