Nasıl böyle bir hata yaptılar bilmiyorum fakat bugüne kadar aldığım tüm 1 ve 2 yazanlarda bedava çıktı kampanyanın sanırsaem son 3 günü değerlendirebilirsiniz :)
Yarın gidip 20 tane 1 ve 2 yazan paket alıcam eve gelip kavonoza boşaltıcam sonra onları götürüp yine 1 ve 2 yazanlardan alıcam sonra yine eve gelip boşaltıcam sonra yine gidip yine alıcam bir yıllık kahveyi 3 günde biriktirmeyi planlıyorum şuan.
Yarın gidip 20 tane 1 ve 2 yazan paket alıcam eve gelip kavonoza boşaltıcam sonra onları götürüp yine 1 ve 2 yazanlardan alıcam sonra yine eve gelip boşaltıcam sonra yine gidip yine alıcam bir yıllık kahveyi 3 günde biriktirmeyi planlıyorum şuan.
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.