Kayıt
21 Mayıs 2008
Mesajlar
251
Beğeniler
0
Şehir
suzuz.
2000 yılında, Kimberly Rivers adında genç bir kadın,gördüğü bir rüya yüzünden psikolojik tedavi gördü.Söylediğine göre; rüyasında, sisli bir tapınaktan, suratında sinsi ve korkutucu bir gülümseme olan insansı bir yaratık, ağzından kan damlaya damlaya, bastığı yerleri kanla lekeleyerek ona doğru yaklaşıyor ve "Geliyorum." diyordu. Bu rüyayı her uykuya dalışında gördüğünü söylüyordu ve her gün yaratık biraz daha yaklaşıyor diyordu.

Bu durumdan kurtulması için yaklaşık 10 ay tedavi gördü.En sonunda iyileşti, artık öyle bir rüyadan bahsetmiyordu ama doktorlar Kimberly'de gözle görülür bir zayıflama ve solgunluk sezdiler.Kendisini toparladığına kanaat getirilen Kimberly, 16 Kasım sabahı taburcu edildi.
Taburcu olduktan 1 hafta sonra, 23 Kasım sabahı komşularının ihbarı üzerine evinde yapılan aramada ölü bulundu. eve, yatak odasının kapısının karşısındaki pencereden girilmişti. Yerde kanlı ayak izleri bulan polisler, kızın kafasının, kesici bir alet olmaksızın kopartılmış olduğunu ve yatağının yanındaki duvarda kanla yazılmış olan şu sözlerin olduğunu belirttiler:

"Neden ona inanmadınız?"
 
Kayıt
21 Mayıs 2008
Mesajlar
251
Beğeniler
0
Şehir
suzuz.
Kadının bunu rüyalarında görmesi ve aynısının çıkması nasıl tesadüf olabilir. Ben tesadüflere inanmam.
 
Kayıt
14 Nisan 2008
Mesajlar
475
Beğeniler
0
Şehir
Ambiguous
Tüylerim diken diken oldu.Gerçekse eğer çok dehşet birşeymiş ama uydurma da olabilir tabi.
Paylaşım için sağol
 
Kayıt
12 Mart 2009
Mesajlar
46
Beğeniler
0
Hmm ilginç.. çok hikaye var böyle yaa ama gerçek olup olmadığı belli değil ki gerçek olmamasını umarım...
 
Yukarı Alt