Kayıt
10 Aralık 2016
Mesajlar
3
Beğeniler
0
Merhaba ExtraLoob ailesi. Sizlere sabahın bu saatinde bir paylaşım yapacağım. İçerisinde küfürler var. Lakin bu küfürler edilmesi gereken kişilere edilmiştir. Bu saatlerde yazdığım için kafa gidip geliyor rahatsızlıklarımdan dolayı, kusura bakmayın.
Editör arkadaşlar uygun bulmazsa küfürlü kısımları değiştirebilir.


Birçok lanet private server'da bu tarz sorunlar ister istemez oluyor. Şimdi char alım/satımı neden olur ona el atalım.
A isimli player oyuna açıldığı saatte girip kısa sürede setini silahını, vs. yapıp hesabını satmaya çalışıyor. Bunun 2 sebebi var. 1.si ya oyun baştan aşağı sahtekarlık (Halk diline muhallebi çocuğu) üzerine kurulmuş yani bir private server açıp satış yapıp (Premium, diğer TL ile satılan ürünler, item, char..) ardından server'ı kapatıp haram parayı hem yeyip hem tekrar server açıp aynı muhallebi çocukluğunu devam ettirmektir.
2.sebep ise; B isimli oyuncunun paraya ihtiyacı var. Hemen setini silahını yapıyor charını satmaya çalışıyor. Böyle yapan arkadaşlara lafım yok. Onların ihtiyacı var ki böyle bir şey yapıyorlar. Fakat şu da var şimdi char'ını satışa koyan kişi acaba paraya ihtiyacı olan kişi mi yoksa GM'in (Halk dilinde muhallebi çocuğunun) adamı mı?
Anlam veremiyorum arkadaş. Ben yıllardır oynuyorum bu oyunu. Derdim para, kavga değil, sadece biraz ekşın.
Nice private server'larda oynadım nice karaktersiz muhallebi çocuğu GM'ler gördüm nice de (1 tane. O da piyasa görüp görebileceğiniz çok çok nadir birisi.) adam gibi GM gördüm.
Birçok private server açanın en temel hatası "Aile, din, dil, ırk, şahsi değerlere en ufak kötü söz, hakaret edene SINIRSIZ BAN atmamaları." Kimse ailesini yolda bulmadı. Tüm "Anne"ler kıymetlidir.
Bizzat yaşadığım yüzlerce deşhet-ül vahşet olaylardan örnekler sunayım size.
Server ismini vermeyeyim. TS3 de konuşuyoruz GM ve oyuncularla. Çocuğun biri çıkmış item vermezsen şöyle yaparım böyle yaparım bana item ver diyor. Ulan suç sende değil ki çocuk suç senin annende. Annen seni doğurmuş iyilik yapmış, sokağa salmış ama sen muhallebi oğlanın teki olmuşsun.
Geçen yıl da yine bir private server'da oynuyoruz. 20 tane char açmışım hepsi takır takır kasılıyor. 4.ay oldu tabi oyunda her zaman lag vardı. Oyunda 1 tane +12 ve 2 tane +10 Sun silah vardı. Ben ne hikmetse o lag'ta +10 bastım sonra o Unique benim, şu Unique senin takılıyoruz böyle. GM ilk başta iyi gibiydi. İslam dininden birisi olduğu için her server'a girişinde selamını verir hadisi şeriflerden bahseder ruhumuzu İslam ile doldururdu. Her neyse iyice melek GM yaptım köpeği. Aradan biraz zaman geçti ve ben sıkılmaya başladım. Dedim şu oyuna sağlam bi İntro yapayım, player gelsin. Yaptım usta güzelce bişeyler. Sonra GM tuttu premium veririm İntro'yu sağlam yaparsan sana dedi. Ben hiç bir zaman karşılık beklemedim ve öyle bir düşüncem olmadı. Kabul etmedim bu teklifini ve İntro'yu ona yollamadım. Server da sorunlar git gide artmaya başladı. Sonra bir baktık GM kayıp. Arıyoruz böyle numara yok diyor, facebook sayfasını kapatmış, yer yarıldı içine girdi sanki muhallebi. Elemanın birisi 2000 TL kadar para yatırdı ve hepsine premium aldı. Oyunda 20 B den satmaya başladı. Normalde 70 80 B olan premium 20 25 B den su gibi gidiyordu. O oyuncudan sonra olan oldu işte.
Daha yüzlerce deşhet-ül vahşet olay var da anlatmiyim. Yoksa roman olur .
Diyeceğim o ki sayın Silkroad oyuncuları. Türk server'ında oynanmıyor aga. Bunun en temel sebebi ise Türk server'ında illa en az 1 tane muhallebi çocuğu oluyor ve oyunda huzuru bırak rahat bile vermiyor. Ulan PvP yapacaksın, çıkıyorsun meydana rakibini öldürüyorsun ve bu ibne rakip kendine yediremiyor yenilgiyi gidip 1 parti bot charı getiriyor ve öyle PvP atmaya çalışıyor. Bu ve diğer saçma sapan sebeplerden ötürü Türk server'larında oynamak istemiyorum ve gram zevk almıyorum .
Birkaç değineceğim konu daha var. Her önüne gelen Private server açar oldu. Ulan kapçuk ağızlı daha oyuncunun ne istediğini bilmiyorsun gidip saçma muhallebi server açıyorsun dediğim birçok boş GM oldu. Silkroad oyuncularının istediği belli zaten at ağızlı. Sen 2 kuruşa 3 5 tane muhallebiye item vereceğine 2 ay bekle o paranın 2 katını alırsın. Ama bizim millette böyle zihniyet yok muhallebi! 2 kuruşa ruhlarını satarlar bu çakallar!.
Diğer konu ise sunucu satıcıları. Bizzat şahit olduğum bir olayı anlatayım. Eleman 110 cap emek server açacak. Gidiyor araştırıyor ve internette A firmasının iyi yorumlar aldığını görüyor ve A firmasıyla görüşüyor. Firmadan 450-500 TL ye 1 Aylık server satın alıyor ve bekliyor. 2 gün oluyor ses yok 3 gün oluyor ses yok 4.gün bi şekilde açıyorlar ama yok böyle bir şey! Adamlar orjinal sro dosyalarıyla server'ı açmış sitede bir b*k yok ne edit var ne başka bişey! Arıyorlar diyorlar böyle böyle halledeceğiz diyorlar ve aradan 15 gün geçiyor. Server'a girip deli muhallebisini beller gibi geziyor oyun sahibi ve diyor ki haram olsun, çoluğundan çocuğundan çıksın diyor. Şimdi burada birşey daha demek istiyorum. Dediğim gibi günümüzde herkes server açıyor ve firmalar tak diye oyunu teslim edemiyor bunu anlayışla karşılıyorum ama 15 gün olmuş kardeşim 15 gün. at ağız 1 aylık satın aldı adam. 2 kez açılış günü değiştirdi itibarını yitirdi. Ne yapsın? Sözleşme yok, fatura cart curt yok. Olsa en azından mahkemeye verirsin hakkını ararsın. 450-500 TL az paramı kardeşim? 450-500 TL maaşla 30 gün it gibi çalışan emekçi kardeşlerim var şu memlekette. Dolar olmuş zaten 3,50!
Son olarak da böyle şeyler yapanlara biraz hak veriyor gibiyim. Çünkü günümüzde asgari ücretin 1300 TL olduğu için, vergiler kıçımıza sokulduğu için bu memlekette bunları mecbur yapanlar var. Ha mecbur olduğu için yapıyor eyvallah da bu insanlarda zihniyet yok. 2 kuruş gördükleri zaman her şeyin çözüleceğini sanıyorlar. Madem böyle bir şey düşünüyorsun otur kardeşim masaya al eline kalemi ve DÜŞÜN VE YAZ. Silkroad oyuncuları neler istiyor? Bir Silkroad private server'ında neler olmalı, neler olmamalı? Ama gel gelelim ki bunun yerine " www .google. com, en iyi silkroad pvp serwer " yazıp tutulan server'ların aynısını açıyorlar.
Evet bu yazım uzun ve argo kelimelerle doldu. Herkesin bir sabrı var be kardeşim! 2 senedir şu oyundan zevk alamaz oldum! Ben sabahın 7'sinde 8'inde uyuyan biriyim. 2.öğretim okuduğum için geceleri aktifim. Ve bazı problemler yüzünden stresten uzak ve mutlu olmam lazım ama gel gelelim ki bu çakallar yüzünden daha da hastalanıyorum.
Benim aklımda bir proje var. Uzun zamandır ve her detayını düşünerek hazırladığım bir proje bu. Kim bilir belki yakında bende bir private server açarım?! Ha doğru iş yaptığım için, adamlık yaptığım için, harama göz dikmediğim için bazı köpekler beni yıkmaya çalışacak gelin oğlum ben tek başımayım feriştahına kadar kafa tutarım ŞEREFSİZLİK YAPMADIĞIM İÇİN, ÇALMADIĞIM İÇİN, İYİ OLDUĞUM İÇİN!
Diyecek çok şey var da bu şerefsizler bunu okuduklarında hiç bir şey değişmeyeceği için uzatmaya gerek yok.
Şimdi birkaç karga çıkıp primci diyecek cart curt diyecek, şekil yapacak onlara da cevaplarım hazır evelallah! Bana ulaşmak isteyen bu konu hakkında görüşmek isteyen;
Whatsapp -
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Kayıt
19 Ekim 2009
Mesajlar
10.451
Beğeniler
97
Takımı
Galatasaray
Küfürlü kısımlar değiştirildi , server açmak bu kadar kolaylaşınca bu tür durumlar olabiliyor haliyle artık şaşırmamak lazım.

Edit: Telefon numaranızı isteyene özelden paylaşınız.
 
Kayıt
15 Mart 2013
Mesajlar
1.390
Beğeniler
149
Hic bir turk serverinde adaletli oyun olmaz... Ya oyuncusunda bokluk olur ya yoneticisinde . Adam akilli is yapmak veya adam akilli oyun oynamak genetigimizde yok.
 
Kayıt
17 Mart 2013
Mesajlar
2.573
Beğeniler
320
Şehir
İzmir
Server
Seçiniz...
Takımı
Besiktas
JollyGame haricinde hiçbir Türk private serverına güvenemiyorum
 
Kayıt
10 Aralık 2016
Mesajlar
3
Beğeniler
0
Serverim olsaydı seni direk game master yapardım senden adaletli, güvenilir moderator olur.
Yorumun için teşekkür ederim. GA imiş, GM imiş ben sevmem öyle şeyleri. Dünyanın parasını verseler de yapmam.

Hic bir turk serverinde adaletli oyun olmaz... Ya oyuncusunda bokluk olur ya yoneticisinde . Adam akilli is yapmak veya adam akilli oyun oynamak genetigimizde yok.
Şöyle bir genelleme yap. Bozukluğun çoğu server açanlarda. Bak ben 50 server oynadıysam 30'unda GM sorun yarattı, GM yüzünden oyun kapandı. Ha bide bazı oyuncular var; yediremediği için, şerefsiz olduğu için oyuna/oyun sahibine çamur atıp, olay yaratıp server'ın itibarini kaybettirip kaçıyorlar.

JollyGame haricinde hiçbir Türk private serverına güvenemiyorum
Şahsen ben hiç birine güvenemiyorum :)
 
Kayıt
15 Temmuz 2009
Mesajlar
4.861
Beğeniler
86
6 7 tane private denedim, bir girip de herkesle eşit pvp atabileceğim görmedim. Parayı basan seti diziyor bizde +5 adamda sun +10 kolay gelsin diyorum.
 
Kayıt
23 Nisan 2016
Mesajlar
18
Beğeniler
1
Şehir
İstanbul
Server
Takımı
Galatasaray
JollyGame haricinde hiçbir Türk private serverına güvenemiyorum
JollyGame tek değil diye düşünüyorum, JoySro bana göre JollyGame'den daha öncedir var. Ayrıca JollyGame sonradan satın alıp piyasaya girdi. JoySro yıllardır var.

Şunu söylemek gerekirse JoySro ve JollyGame dışındaki private serverlar maksimum 3-4 hafta içinde bitiyo ve kapanıyo. Parasını cebine indiren tüm serverlar aynı şeyi yapıyor.
 
Kayıt
22 Aralık 2010
Mesajlar
7.631
Beğeniler
343
Bana sorarsan Joysro çöp. Kendileriyle yaşadığımız sorunları çözmek bir yana bizimle alay ettiler. Bu forumda kanıtları mevcut.
 
Kayıt
17 Mart 2013
Mesajlar
2.573
Beğeniler
320
Şehir
İzmir
Server
Seçiniz...
Takımı
Besiktas
JollyGame tek değil diye düşünüyorum, JoySro bana göre JollyGame'den daha öncedir var. Ayrıca JollyGame sonradan satın alıp piyasaya girdi. JoySro yıllardır var.

Şunu söylemek gerekirse JoySro ve JollyGame dışındaki private serverlar maksimum 3-4 hafta içinde bitiyo ve kapanıyo. Parasını cebine indiren tüm serverlar aynı şeyi yapıyor.
JollyGamenin sahibi hiç değişmedi sadece JollyGame adnda şirket adı verdiler
 
Yukarı Alt