EliteTurk

Aileden
Kayıt
26 Ekim 2008
Mesajlar
9.661
Beğeniler
0
Şehir
Antalya Beach
Navigasyon sektöründen ‘Alternatif Yol’
Geçen yıla oranla bu yıl yüzde 100 büyüme bekleyen navigasyon sektörü, ‘Alternatif Yol’ geliştirdi



2010 yılı sonuna kadar tamamlanacak olan proje ile navigasyon cihazları, trafiğin sıkıştığı noktalarda sürücülere alternatif yol önerisinde bulunacak.

Navigasyon sektörünün geçen yıla oranla bu yıl yüzde 100 büyüyeceğini ifade eden Garmin Türkiye Distribütörü Cem Baytekin, geliştirdikleri yeni ürünler hakkında bilgiler verdi. Özellikle ‘Alternatif Yol’ projesinin 2011 yılına damgasını vuracağını söyleyen Cem Baytekin, trafikte sıkışan sürücülerin, bu ürün sayesinde rahat bir nefes alacağını vurguladı. Baytekin, “Alternatif Yol ismini verdiğimiz ürünümüzü bu yıl sonuna kadar tamamlayacağız” dedi.

BALIK TUTMA CİHAZLARINA İLGİ ARTIYOR


Navigasyon cihazlarının yakıt, zaman ve çevre tasarrufu sağladığına dikkat çeken Cem Baytekin, Garmin olarak pazarın yüzde 35’ine sahip olduklarını açıkladı. Navigasyon cihazlarının büyük kentlerde daha çok rağbet gördüğünü vurgulayan Baytekin, büyük şehirler dışında en fazla satış yaptıkları ilin Ordu olduğunu kaydetti. Balık tutma cihazlarının da ilgi çeken ürünler arasında yer aldığını belirten Baytekin, “Otomobil navigasyon cihazının fiyatı 250 TL’den başlarken, marina ürünlerimizin fiyatı ise bin dolardan başlıyor” dedi.

SPORCULARA ÖZEL 'FİTNESS SAAT'


Başta futbol olmak üzere, bütün spor dallarında kalp krizi rahatsızlıklarının çok sık görülmeye başladığını söyleyen Cem Baytekin, geliştirdikleri ‘Fitness Saat’ ürünü ile antrenmanlarda yaşanan kalp krizi riskini azaltarak, antrenmanların sorunsuz geçebileceğini belirtti. Baytekin, 400 dolardan satışa sunuldukları Fitness Saat’in sporcular tarafından yoğun bir ilgi gördüğünü belirterek, profesyonellerin yanı sıra amatör sporcuların da bu ürünü sevdiğini kaydetti. Baytekin, sözlerini şöyle sürdürdü:“Ürünümüzün normal ve GPS’li olmak üzere iki çeşidi bulunuyor. Talep daha çok GPS’li ürünümüzde. Fitnees Saat ile birlikte bir de bilgisayara bir yazılım kurularak, antrenman sırasında saati takan sporcu yakın takibe alınıyor. Antrenör bu sayede sporcunun ne kadar koştuğunu, ne kadar kalori harcadığı görebiliyor ve kalp ritmini kontrol altında tutabiliyor. Cihaz, bu noktalarda beliren artışlarda, sesli uyarılarda bulunarak, hem sporcuya hem de antrenöre anlık bilgi veriyor. Sporcular kaç kilometre koşacaklarını, ne kadar kalori yakması gerektiklerini, koşacakları mesafe ve sürelerini dilerlerse kendileri cihaza yüklüyorlar, isterlerse de bu seçenekleri cihaz, koşu esnasında otomatik olarak kendilerine sunuyor”
 
Yukarı Alt