1-) Launcher'i Açıyorum. MySRO Start Gelmeden Bi Hata Çıkıyor.
Oyun Bakımdayken Yani Kapalıyken Bu Hatayı Alırsınız. Oyun Açılınca Bu Hata Düzelecektir.
2-)Windows 7 ' de Direct9 X Hatası Alıyorum..
Silkroad Launcher a sağ tıklayıp " Özellikler " e giriyoruz. İngilizce kullananlar için " Properties "
Özellikler ' e Girdikten Sonra " Uyumluluk " Sekmesine Giriyoruz. İngilizce olarak " Compatiblity "
Bu sekmede " Run This Program in Compatiblity Mode For : " Seçeneğini İşaretliyoruz ve Seçeneklerden Resimde İşaretlenenlerden Herhangi Birtanesini Seçiyoruz.
3-) Loader ' dan Giriyorum " Please Execute " Silkroad.exe " " Hatası Alıyorum..
Yeni uptade ile birlikte çıkan Loader ve Bot olamdığı için bu hatayı alırsınız. Launcherda Division Sistemi'ne Geçildiğini İçin Loader lar şuan itibariyle çalışmamaktır.
4-)MySRO Yeni Clienti(Oyunu) Nerden İndirebilirim ?
Orjinal ve Tek Link :
http://down.fysro.com:2121/fysl.7z

5-)??????,????????[????(2)] Hatası ?
Media.pk2 ' niz Güncel Değildir , Bu Yüzden Dolayı Bu Hata'yı Alırsınız.
6-)Sürekli DC Yiyorum Ne Yapmalıyım ?
DC lerin fixlendiği yeni media yı indirip oyunun klasörüne atacaksınız.

Oyun Bakımdayken Yani Kapalıyken Bu Hatayı Alırsınız. Oyun Açılınca Bu Hata Düzelecektir.
2-)Windows 7 ' de Direct9 X Hatası Alıyorum..
Silkroad Launcher a sağ tıklayıp " Özellikler " e giriyoruz. İngilizce kullananlar için " Properties "

Özellikler ' e Girdikten Sonra " Uyumluluk " Sekmesine Giriyoruz. İngilizce olarak " Compatiblity "

Bu sekmede " Run This Program in Compatiblity Mode For : " Seçeneğini İşaretliyoruz ve Seçeneklerden Resimde İşaretlenenlerden Herhangi Birtanesini Seçiyoruz.

3-) Loader ' dan Giriyorum " Please Execute " Silkroad.exe " " Hatası Alıyorum..

Yeni uptade ile birlikte çıkan Loader ve Bot olamdığı için bu hatayı alırsınız. Launcherda Division Sistemi'ne Geçildiğini İçin Loader lar şuan itibariyle çalışmamaktır.
4-)MySRO Yeni Clienti(Oyunu) Nerden İndirebilirim ?
Orjinal ve Tek Link :

http://down.fysro.com:2121/fysl.7z

5-)??????,????????[????(2)] Hatası ?
Media.pk2 ' niz Güncel Değildir , Bu Yüzden Dolayı Bu Hata'yı Alırsınız.
6-)Sürekli DC Yiyorum Ne Yapmalıyım ?
DC lerin fixlendiği yeni media yı indirip oyunun klasörüne atacaksınız.