![]() |
XEM demiş ki:şunu anlıyorum hayatında ilk defa bir kızdan güzel söz duyunca siteye koymak istedin![]()
pc başında bukadar çok kalıp msn konuşmalarıyla tatmin edersen kendini tabi elde edemezsin,dışarda bi hayat var,kızlar, güneş,soğuk bira ve gece hayatı....bilmem anlatabildimmi WinkBrauN demiş ki:Ama Tabii Hayatta eLde Edemecegimiz ŞeyLer Wardır Yanlışmıyım Question Cool
XEM demiş ki:şunu anlıyorum hayatında ilk defa bir kızdan güzel söz duyunca siteye koymak istedin![]()
YuhahahJigsaw demiş ki:Ne biçim bi kız laa bu asdad ilginç..Sanki 6 yaşında iki kişinin konuşması gibi bebek resimleri kızlar ondan hoşlanır falan barbi de alaymışın o da senle evcilik oynayaymış.
Şahsen 3 leşim var. Milli takımdayım. Sonuncusu fena koydu ama şimdi boşta kaldım. Sonuncusunu her an öldürebilirim.
Olum yanında yaşayan sensin para verem git sen vur benim üstüme at suçu kabul etmeyen toptur.sw1ss demiş ki:YuhahahJigsaw demiş ki:Ne biçim bi kız laa bu asdad ilginç..Sanki 6 yaşında iki kişinin konuşması gibi bebek resimleri kızlar ondan hoşlanır falan barbi de alaymışın o da senle evcilik oynayaymış.
Şahsen 3 leşim var. Milli takımdayım. Sonuncusu fena koydu ama şimdi boşta kaldım. Sonuncusunu her an öldürebilirim.
![]()
![]()
Vurmaya gelirsen msn den söle ben götürcem yanına
Asdfadfads
Aslında olay çok feci ama ben nedense sakin kalabiliyorum.BrauN demiş ki:Euheuehh Kopardın Yine Jigsaw![]()
Bak penny abin SRO da yaşıyor orada güzel bir hayatı var öğütlerini dinlePennywise demiş ki:pc başında bukadar çok kalıp msn konuşmalarıyla tatmin edersen kendini tabi elde edemezsin,dışarda bi hayat var,kızlar, güneş,soğuk bira ve gece hayatı....bilmem anlatabildimmi WinkBrauN demiş ki:Ama Tabii Hayatta eLde Edemecegimiz ŞeyLer Wardır Yanlışmıyım Question Cool