Kayıt
27 Şubat 2009
Mesajlar
4
Beğeniler
0
Böyle bir oyun buldum açıkcası çok güzel fakat grafik sevenler için deil. Crafting,Smelting vs. Birçok şey yapılabiliyor. Oyun serbestlik üzerine kurulmuş. Silah, kazma, kürek ve daha dolusuyla araç üretebiliyoruz. (Çakmak bile yapılabiliyor.) Ben oyundan birkaç ss vereyim.





Oyundan 3 tip var : Survival, Creative, Hardcore...

Survival hayatta kalma modu. Gündüz serbest iken geceleri canavar kayniyor. Hayatta kalmak için bir eve ihtiyacınız var. Maden arayıp yeni zırhlar üretiyosunuz.

Creative yaratıcılık modu. Herşey serbest sınırsız malzeme. Blockları anında kırma. Yani birşeyler inşa etmek için kullanılan mod.

Hardcore... Survivalden daha zor ve tek canınız var. Survivalde sınırsız respawn olabilirken bunda bir kere ölürseniz kayberdersiniz.

Bu benim refferal linkim: http://epicfreeprizes.com/?ref=215447 Minecraft premium almaya çalışıyorum. Şu anda cracked oynuyorum. Crack paylaşmak serbest ise paylaşıcam. Bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. İsteyen olursa pm yoluyla crack gönderebilirim.
 
Kayıt
27 Şubat 2009
Mesajlar
4
Beğeniler
0
Daha görmedim yani blok blok olması aynı zamanda oyun tarzıda sayılabilir. Refferal linki paylaştım o serbestse bi tıklayı verin :D Premium alam bende :P
 
Yukarı Alt