Kayıt
4 Ağustos 2008
Mesajlar
5.285
Beğeniler
1


Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), OPET Petrolcülük A.Ş. ile sponsorluk anlaşması imzaladı.


Beşiktaş’taki Four Seasons Otel’de imzalanan sponsorluk anlaşmasıyla, OPET’in, milli takımların resmi akaryakıt tedarikçisi olarak 3 yıl boyunca tüm federasyon araçlarının yakıtını sağlayacağı kaydedildi.

İmza töreninde konuşan TFF Başkanı Yıldırım Demirören, birinci hedeflerinin futbol ekonomisini geliştirmek ve güçlendirmek olduğunu belirterek, "Bu hedeflere varmak için de güçlü stratejik ortaklarla işbirliği yapmak çok önemli. Futbolumuz, sponsorlarımızla beraber hedefine ulaşıyor. OPET’e, "Ailemize hoş geldiniz" diyorum. İnşallah 2014 Brezilya yolunda onların enerjisiyle daha iyi yerlere varacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Sponsorluğun çok önemli olduğunu vurgulayan Demirören, "Bir akaryakıt şirketi sahibi olarak bugün başka bir akaryakıt firmasının imza töreninde burada olmak sponsorluğun ne kadar önemli olduğu konusunda kamuoyuna mesaj olduğunu düşünüyorum" dedi.

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise, kendisinin milli takım teknik direktörlük kariyerindeki ilk sponsorluk anlaşması olduğunu kaydederek, "OPET’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu akşam kampa giriyoruz. Depoyu fulleyip, 7 ve 11 Eylül’de OPET’in katkılarıyla yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk de, yüzde 100 yerli sermayeli en büyük Türk akaryakıt dağıtım şirketi olarak OPET’in milli takımla enerji sponsorluğu anlaşması yaptığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"OPET olarak kazançlarımızın bir kısımıyla yatırımlarımıza devam ederken, bir kısmıyla da sosyal sorumluluk projelerini devam ettiriyoruz. Bu sosyal sorumluluk projeleri ülkemize olan borcumuzun gereği olduğuna inanıyoruz. Milli Takım sponsorluğumuz da bir sosyal sorumluluk projesi olarak kabul edilmektedir. Milli Takımımız'ın ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi ve dünya sıralamasında en ön sıralarda yer alması en büyük amacımızdır."

Koç Holding Enerji Grubu Başkanı Erol Memioğlu, bu birlikteliğin Milli Takım'a başarı getireceğine inandığını söyledi.

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca ise, bir Türk şirketi olarak uluslararası şirketlerle yarış içinde olduklarını dile getirerek, "Bu yarışta önemli bir konumdayız. Aynı şekilde Milli Takımımız'ın da uluslararası platformda büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz. Bizim de vereceğimiz enerjiyle inşallah 2014 Dünya Kupası’na gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Yıldırım Demirören ve Fikret Öztürk sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Demirören; Öztürk ve Memioğlu’na, arkalarında isimleri yazılı 10 numaralı milli takım formaları hediye etti.

İmza törenine TFF 2. Başkan Vekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri Selim Koray, Cengiz Zülfikaroğlu ve Mete Düren ile TFF Genel Sekreteri Emre Alkin de katıldı.



 
Yukarı Alt