Kayıt
21 Aralık 2007
Mesajlar
4.271
Beğeniler
0
Şehir
BlackArmy ~ Stockholm
Denizlispor'un Messi lakaplı U16 Milli Takım oyuncusu 15 yaşındaki Recep Niyaz, Fenerbahçe'ye transfer olması ve babasının 200 bin TL aldığı yönündeki söylentilerin dedikodudan ibaret olduğunu söyledi..



Türkiye 16 Yaş Altı Milli Takım kadrosunda bulunan ve Rusya ile oynanan iki hazırlık maçında da ilk on birde forma giyen Recep Niyaz, bugün Türk Milli Takımı'nın kazandığı 2-0'lık maçta da oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazandı. Maçın son bölümlerinde oyundan alınan genç oyuncu, son günlerde Fenerbahçe'ye transfer olduğu ile ilgili soruları da cevaplandırdı.

Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili bir bilgisi olmadığını söyleyen Recep Niyaz, "Ben Milli Takım kampındayım ve sadece Milli Takım'ı düşünüyorum" dedi.
Babasının Fenerbahçe ile gizlice anlaştığı yönünde bir bilgisinin de bulunmadığını belirten Niyaz, "Babamın Fenerbahçe ile görüşmesi yok. Benimle ilgili bütün görüşme hakkı menajerimde. Ben Denizlispor'un futbolcusuyum ve sözleşmem bitmedi. Böyle bir imza yok. Bunlar sadece duyumdan ibaret ama öyle bir şey yok" dedi.

Babasının Fenerbahçe'yle sözleşme imzaladığı ve 200 bin TL para alındığının dedikodulardan ibaret olduğunu belirten genç oyuncu, "Görüşme olmadı. Ağabeyimin Denizlispor'daki sözleşmesi feshedildi ama benim sürüyor. Yaşananların hepsi benim dışımda ve haberim yok" dedi. Birçok takımın transfer listesinde olmasının kendisi için güzel olduğunu söyleyen Recep Niyaz, "Ama ne olacağını zaman gösterecek. Bu konuyla ilgili söyleyebilecek bir şeyim yok. Bu konuyla ilgili bütün yükümlülük babam ve menajerimde" dedi.
 

Absence

 
Kayıt
29 Aralık 2007
Mesajlar
8.261
Beğeniler
1
Bende ohannes balon olurda bukadar mı olur diyecektim messi lakabıymış
 
Yukarı Alt