Biraz fazla gelebilir kalsınExtacy demiş ki:walla bombe gibi desek yeridir 1lt viski bitti şimdi ikinciyi acsammı diye düşünüyomextraloob demiş ki:walla ancak gelebildim o da alkol bitti kaçtım ortamdan evde bira var diye
sizler nasılsınız Merry XMAS yani ihihihii lol![]()
![]()
![]()
kanka ama süppo gibi bişeyimHeartLess demiş ki:Biraz fazla gelebilir kalsınExtacy demiş ki:walla bombe gibi desek yeridir 1lt viski bitti şimdi ikinciyi acsammı diye düşünüyomextraloob demiş ki:walla ancak gelebildim o da alkol bitti kaçtım ortamdan evde bira var diye
![]()
![]()
![]()
Benimkindende pek bi farkı yokmuş parasızlıktan dolayı kız arkadaşımla dışarı çıkamadık bizde bir kaç arkadaş bişeyler alıp oturduk içtik şimdide evimdeyim sıcak bir ortamın içerisinde bulunmak bu sıkıntıyı bile giderebiliyorMajestic demiş ki:Evde çok sıkıcı gidiyor oysa ne hayallerim vardı.Kızın ailesi gece çıkmasına izin vermedi benimkinin bende eve kapandım arkadaşlar geldi bara gidecez diye cepte 10 lira kaldı zaten birasıdır kuru kaysısıdır yer fıstıgıdır sigarasıdır xxx'idir derken.extraloob demiş ki:walla ancak gelebildim o da alkol bitti kaçtım ortamdan evde bira var diye
![]()
![]()
SePPuKu demiş ki:- Resim Silinmiş.
Daha buz gibi taze biralar geldi...![]()
![]()
ZeratuL* demiş ki:Yeni yıl sizlere ve ailenize sağlık , huzur , mutluluk , bol kazanç , başarı getirsin . Nice Extraloob ' lu yıllara ^^
Sağol sanada.extraloob demiş ki:SePPuKu demiş ki:- Resim Silinmiş.
Daha buz gibi taze biralar geldi...![]()
![]()
yavrumm benim wallahi bayıldım bu fotoya helal olsun bu da çok cici olmuş mucX mutlu senelere canımcım![]()
![]()
![]()
ZeratuL* demiş ki:Yeni yıl sizlere ve ailenize sağlık , huzur , mutluluk , bol kazanç , başarı getirsin . Nice Extraloob ' lu yıllara ^^
mutlu yıllar Yeni yıl sizlere ve ailenize sağlık , huzur , mutluluk , bol kazanç , başarı getirsin . Nice Extraloob ' lu yıllara ^^extraloob demiş ki:Merry XMAS ~ Mutlu Yıllar EXL Ailesi [ 2009 ]
![]()
![]()
Saygılarımızla,