Erken daha kırmızı iç çamaşır için... xP Tiyolarını yerim senin,zevkli adamsın,anladın sen anladın... 

Bu güzel yazın için teşekkür ederim abi =) Nasıl bir insansın sen yahu? Üşenmemişsin oturup herkese tek tek düşüncelerini yazmışsın :) Ne kadar samimi, dürüst, iyi bir insan olduğunu bir kez daha gösterdin en değer verdiğim abilerimdensin.Majestic demiş ki:9)SnowFlake
Bu forumun efendi saygılı bir hatunudur.Hepimizin bacısıdır, kardeşidir.Yavru kuşumdur canımdır. Sitede önem verdiğim insanlardan biridir.Hayatta yüzünden asla gülümseme kaybolmasın canım benim.Uzun uzun yazmak isterim ama sırada çok adam var.Ailenin ellerinden öpüyorum senin gibi efendi bir kız yetiştirdiği için.Ayrıca bir uyarı bak fazla internette vakit geçirme abine söyler nickini Pakize yaparım hee...
Benide araCaN_KsK demiş ki:Seviyorum seni be abi benim herzaman muhabbet etmekten zevk aldığım hiç birşekilde anlatacaklarını söyleyeceklerinden sıkılmadığım birisin beraber nice mutlu senelere Antalya'ya gelir gelmez arıyorum seni.
Daha yeni başladık. Sen daha dur neler göreceksin ... Bu daha ney ki ?Majestic demiş ki:Kırk yılın başında bir bu kadar güzel bir cümle kurdun.SePPuKu demiş ki:Hiçbir şeyin olmasın sağlıklı ol yeter.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bir abim sağolsun. Yoksa asla gerçeklerin farkına varamazdım. Belkide kendim olmaktan utandıgım içindir.FeeL demiş ki:Aferim,Türkçe konuşmayı öğrenmişsin.
Bunun farkına geçte olsa vardım.FeeL demiş ki:Sen sen ol ki,her zaman abilerinin sözünü dinle.Onlar sana her zaman doğru olanı önerirler...![]()