1. Reklam


    1. kyra
      viki
      Tenda
      lastworld
      silkroadcilar
      3

MBOT botu başlat diorum MBOT hata veriyor ve kapatıyor..


  1. ottomann38

    ottomann38 rank8

    Kayıt:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    arkadaşlar tüm ayarlamaları yapıyorum botu başlat diyorum MBOT hata veriyor ve kapanıyor. tüm updateler yapılı.. bana yardımcı olabilecek kardeşim varmı???
     
  2. Rochas

    Rochas olduser

    Kayıt:
    20 Nisan 2010
    Mesajlar:
    14.247
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Şehir:
    Caspian
    Resim eklerseniz yardımcı olabiliriz
     
  3. xcorelli

    xcorelli rank8

    Kayıt:
    14 Kasım 2008
    Mesajlar:
    3.133
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Hayat Nereye Suruklerse..
    :nod:
     
  4. ottomann38

    ottomann38 rank8

    Kayıt:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    [url=http://img717.imageshack.us/i/hatabg.jpg/]- Resim Silinmiş.[/url]

    Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url] umarım resim çıkar...
     
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 13 Şubat 2017
  5. ottomann38

    ottomann38 rank8

    Kayıt:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    benim hata bundan ibaret... tek bot açınca hiç bir sorun yok. ama ben bundan 1 hafta önce 8 bot açıp kasıyordum. şimdi iki bot bile açamıyorum...
     
  6. ottomann38

    ottomann38 rank8

    Kayıt:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    herhalde yok bir çözüm.. neyse sağlık olsun ne yapalım illa bi çaresi vardır...
     
  7. Xanthos

    Xanthos rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.295
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA
    Her karakter için ayrı bot klasörü oluşturdunuz mu?
    Her ayrı bot klasörüne rardan, AYRI AYRI çıkartma yaptınız mı?
     
  8. xcorelli

    xcorelli rank8

    Kayıt:
    14 Kasım 2008
    Mesajlar:
    3.133
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Hayat Nereye Suruklerse..
    sorunun cozumu bu mbot forumunda gormustum :thumbsup:
     
  9. Xanthos

    Xanthos rank8

    Kayıt:
    10 Mayıs 2007
    Mesajlar:
    9.295
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    36
    Meslek:
    Zir.Müh.
    Şehir:
    Kalkan-KAŞ/ANTALYA
    Multiple açılan hiçbir program için kopyala yapıştır yapılmaz. Hepsi ortak exe kullanmaya çalışır ki bu da programın hata verip sonlanmasına sebep olur
     
  10. ottomann38

    ottomann38 rank8

    Kayıt:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    teşekkür ederim bu söylediğinizi denemedim ben.. deneyip dönüyorum hemen...
     
  11. ottomann38

    ottomann38 rank8

    Kayıt:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bunu yaptım ama sonuç fiyasko.. gene aynı şekilde hata ile karşılaşıyorum...
     
  12. ottomann38

    ottomann38 rank8

    Kayıt:
    7 Ocak 2011
    Mesajlar:
    10
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    yok yaa arkadaş çok güzel bir sistemi var ama hata alıyorum sürekli . bundan 1 hafta önce 8 bot açıp kasıyordum ne güzel. ama şimdi maalesef. tüm karakterler için ayrı ayrı klasör açıyorum. tüm klasör için mbotu rardan ayrı ayrı çıkarıyorum. ama nafile.. yapacak bi şey yok yaa...