1. Reklam


    1. bestsro
      joysro
      anafor
      deep
      eos
      anafor
      trensro
      planetsro

Mbot 1.9 Sorun [ Acil ]


  1. Adonia

    Adonia rank8

    Kayıt:
    21 Aralık 2007
    Mesajlar:
    168
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Normalde 7 sroya kadar açıyordum ancak şuan 1. ye botla girmeye kalktığımda ble sorun çıkıyor. Yeni bot sürümü yükledm bottan login oluyorm başarıyla giriş yapıldı diyorm client başlatıyorum ancak ondan sonra oyunda server seçip ıd pw yazdıktan sonra takılıyor oyun yanıt vermiyor diyor. Pc nin sistemden kaynaklı bişey olamaz?
     
  2. Chorus

    Chorus Admin

    Kayıt:
    6 Şubat 2007
    Mesajlar:
    333.413
    Beğenilen Mesajlar:
    354
    Ödül Puanları:
    83
    Şehir:
    Taksim/IST.
    genel bir sorun var 1.9 versiyonda galiba, bakalım gelecek mi yeni versiyonu göreceğiz.
     
  3. joseff

    joseff rank8

    Kayıt:
    20 Ekim 2008
    Mesajlar:
    204
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    bende sorun yoq ama pt de bufferim
    101 lwl wiz-bard :))
     
  4. Inception

    Inception rank8

    Kayıt:
    23 Ocak 2008
    Mesajlar:
    8.249
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Aynen bendede sorun yok 1.9 version indirdim...
     
  5. joseff

    joseff rank8

    Kayıt:
    20 Ekim 2008
    Mesajlar:
    204
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    şimdi 3. çarı açtım
    1. buffer
    2. solo kasıyo
    3. resçi (bot başlatmadım yardımcı programla resliyorum)
     
  6. joseff

    joseff rank8

    Kayıt:
    20 Ekim 2008
    Mesajlar:
    204
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    az önce kapadım çarları
    bi başka çar açmaya çalıştım açmadı
    ekran kararıp dondu kaldı 2 kere
     
  7. DaiMon

    DaiMon rank8

    Kayıt:
    18 Eylül 2010
    Mesajlar:
    93
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    United States of America
    Bende sorun yok mbot güncel sürümünü indirip dener misiniz.
     
  8. freepirate

    freepirate rank8

    Kayıt:
    24 Kasım 2007
    Mesajlar:
    119
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    16
    Meslek:
    Üniversite öğrencisi
    1.9 versiyonunda multiclient problemi vardı... 1.9b versiyonunda bu problem giderildi... 1.9b sürümünü kullanınız