Kayıt
21 Kasım 2012
Mesajlar
419
Beğeniler
2


Maxon Cinema 4D Maxon R13.061 Full 32'64Bit 2013

3D animasyon, özel efekt, karakter modelleme ve render alanında profesyonel kullanıcılara hitap eden Cinema 4D, yüksek performansından dolayı yakında broadcast yayıncılık ve film endüstrisinin başucu programı olabilir.

Maxon Computer tarafından üretilen Cinema 4D pratik olmasından dolayı cok hızlı bir şekilde animatörler tarafından benimsendi ve bir cok projede kullanılmaya başlandı. Film endüstrisi tarafından da cok yakından tanınan Cinema 4D özellikle Spiderman (örümcek adam) filminin bazı efektleri icin kullanılmasıyla da gündeme geldi ve isminden oldukca söz ettirdi . Maxon, Cinema 4D'yi bu alanda lider konumda bulunan 3D Studio MAX, Maya ya da LightWave'e rakip olarak piyasaya sürmedi. Firmanın böyle bir iddiası yok. Çünkü her 3 programda kendisinden istenilen işlemleri ve render metodunu kendi teknolojisini kullanarak gercekleştiriyor.

Örneğin Cinema 4D 8, animasyonların render sürecinde ilginc bir şekilde titreşimi ortadan kaldırabiliyor. Bu titreşim olayı 3D dünyasında özellikle animasyon işlemleri sırasında oldukca sinir bozucu bir durumdur. Hatta bir cok animatör teknolojinin bu konuda oldukca yetersiz olduğundan yakınır. İşte Cinema 4D 8 bu soruna biraz olsun (bir ceşit farklı tarama yöntemiyle de olsa) cözüm getirmiş sayılıyor. Bir diğer önemli konu zekice tasarlanmış arabirim. Zira bu arabirim sayesinde tüm tasarım işlemlerini son derece anlaşılabilir bir ortam icinde ve istediğiniz araclara kolay ulaşarak yerine getirebiliyorsunuz. Acıkcası program kolay öğrenilebilir yapısından dolayı 3D tasarıma cekingen yaklaşanları bile kolayca etkisi altına alabiliyor.




Section 1

00. Introduction
01. What is the course
02. Render View, Render Region and the Render Active Objects
03. Interactive rendering area (IRR)
04. Images manager
05. Configuring the Renderer. Part One
06. Configuring the Renderer. Part Two
07. Practice. Export the image
08. Practice. Export the video sequence and

Section 2

09. For more goodies. Depth-ray reflections and shadows
10. The depth of field. Depth of Field (DOF)
11. Cel Renderer
12. Sketch and Toon
13. Watermark
14. Ambient Occlusion. Ambient Occlusion
15. Object Buffer
16. Multi Pass. Multipass rendering

Boyut: 4.55 GB
Sıkıştırma: Rar / Şifre: rupi
Tarama: ESET Nod32 Av. / Durum Temiz
Platform: Windows 7 /8 xp wista 32x64bit Mac uyumlu


Maxon Cinema 4D -2013

(((Alternatif)))


Maxon Cinema 4D -2013

 
Yukarı Alt