beyler Maximum Durability yemiş silah alsam Ne olur bana ne gibi zararı olur ??

ben bikere bi adamın yere attığını görmüştüm ve almıştım adam bana boşwer snn olsn dedi :S demekki değersiz :D

maximum durubality uniqlerden düşenlerdi sanırım yada reduce yimi soruyorsun sen reduceyi soruyorsan problem deil durubality normalden biraz az olur ama repear çekebilirisn silaha maximum durubality e repear çekilmez durubality bitince at çöpe gitsin

Prada

İşine yarıyorsa al. Bikaç gün kullanırsın çok ucuz olur zaten.. Silah yanıncada NPC'ye 1 gold karşılığı satarsın ^^

Eğer Repair Invalid ise uniqlerden düşen itemdir ve durabilitysi bittiğinde kullanılmaz ama Maximum durability zararsızdır belirtilen oranda durability düşer ama master stone la bu sorunu çözebilirsin silah güzelse al ama pazarlıkta koz olarak kullan ^^

Espio demiş ki:
Eğer Repair Invalid ise uniqlerden düşen itemdir ve durabilitysi bittiğinde kullanılmaz ama Maximum durability zararsızdır belirtilen oranda durability düşer ama master stone la bu sorunu çözebilirsin silah güzelse al ama pazarlıkta koz olarak kullan ^^
ewt güzel silah 85 +9 ^^ we maximum drability yazıo Repair Invalid deil çok saol :)

Yukarı Alt