Arkadaşlar paralı isrobot kullanıorum. Ve belli aralıklarla masaüstüne atıyor. Normal girince sorun yok fakat botla girince masaüstüne atıyor. Net framework ve directx 9.0 yüklü ve ekran kartım güncel. Ama sorunum düzelmedi. Günlerdir forumda arıyorum ama bulamadım. Ne olur biri bana yardım etsin. Charımı kaç gündür kasamıyorum. Sorunumun çözümünü bulandan dualarımı esirgemicem arkadaşlar. Artık size yalvarıorum çok zor durumdayım lütfenn Crying or Very sad Crying or Very sad

aynı sorun bendede wardı denilen herseyi yaptım olmuyordu arada sırada gefne yapıyordu yaptığı zaman en düşük ayarda ise görütünü ayarı biraz yükselt düselir gne yaptında bu sefer gene en düşük yap

hacım çift çekirdek ise ctrl+al+del bas sonra cliente sag tıkla benzeşmeyi ayarla de daha sonra cpu 0 ın tikini kaldır sorun düzelicektir

RoBoCoP demiş ki:
hacım çift çekirdek ise ctrl+al+del bas sonra cliente sag tıkla benzeşmeyi ayarla de daha sonra cpu 0 ın tikini kaldır sorun düzelicektir
bende de var bu dediğini yaptım yine olmadı botla veya elle kasmadığı sürece atmıyo kasmaya başladığı anda atıyor napabilrim ??

Morwena

Buralıyım
beyler masaüstüne atma olayı söyle ;
ctrl+alt+delete Arrow İşlmeler Arrow sro_cliente sağ tıklayın Arrow 2 client varsa birini cpu 1 öbürünü 0 yapın sorun yaşamayacaksınız !

SatanicSpell demiş ki:
beyler masaüstüne atma olayı söyle ;
ctrl+alt+delete Arrow İşlmeler Arrow sro_cliente sağ tıklayın Arrow 2 client varsa birini cpu 1 öbürünü 0 yapın sorun yaşamayacaksınız !

ya 1 tane varsa ne yapcağız ??

Morwena

Buralıyım
1 tane varsa demekki senin makinan çift çekirdek değil şansına küscen :santa:

BENDE DC VERİYO 20DK KASIO DC VERİO NASIL DÜZELTİCEM YARDIMLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER headbang2ft9

Yukarı Alt