lnTerpoL

Bilgiliyim
Kayıt
16 Kasım 2007
Mesajlar
2.311
Beğeniler
1
Şehir
Trabzon
Adana'da 17 yaşındaki lise öğrencisi, annesini sürekli döven babasını 60 yerinden bıçaklayaralk öldürdü.


36 Kilo Verdiren Bitki Çayının İçerisinde Neler Var ?
Adana'da annesinin babasından gördüğü şiddete dayanamayan 17 yaşındaki çocuk, öz babasını 60 yerinden bıçakladı.

M.G'nin, annesini sürekli dövdüğü için 60 yerinden bıçakladığı 38 yaşındaki babası B.G., 12 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan M.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Merkez Seyhan İlçesi Narlıca Mahallesi'nde 22 Temmuz gecesi saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Bir apartmanda kapıcılık yapan B.G., iddiaya göre, alkol bağımlısı olduğu ve şiddet uyguladığı için kendisini bir yıl kadar önce terk eden nikahsız birlikte yaşadığı E.H.nin kaldığı baba evine gidip, sokakta bağırarak küfretmeye başladı. E.H.'yi sokağa çağıran B.G., kadın çıkmayınca kapıyı kırıp, eve girdi.

E.H.'yi tekmeleyip yumruklayan B.G., kadını saçından tutup, sürüklemeye başladı. Bu sırada yataktan fırlayan M. G., babasını engellemeye kalkıştı. Baba ile oğul arasındaki arbedede M.G., mutfaktan kaptığı bıçağı B.G.'ye peş peşe sapladı.

60 bıçak darbesiyle yaralanıp, kanlar içinde kalan B.G., olay yerine çağrılan ambulansla Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. B.G., hastanede 12 gündür süren yaşam mücadelesini yitirerek öldü.

Olay gecesi yakalanan M.G. ise 'bıçakla adam yaralamak' suçundan Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Şüpheli, sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

'ŞİDDETİ ÖNLERKEN BABA KATİLİ OLDU'

Eşi mezara, oğlu hapse giren E.H., "Eve hep sarhoş geliyor, beni dövüyor, oğluma şiddet uyguluyordu. Komşular polis çağırıyor, karakolda ifademizi verene kadar o salıveriliyordu. Karakoldan çıkıp gelince daha da kinleniyordu. 'Siz beni nasıl şikayet edersiniz? Gelsin de polisler kurtarsın bakalım' diyerek dövüyordu. Yıllardan beri bu şekilde devam etti. Artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Oğlum annesinin şiddet kurbanı olmasını önlerken, baba katili oldu. Hayalleri, ümitleri vardı. Oğlum okuyup topluma yararlı bir insan olacaktı. Ama şimdi baba katili damgasını yedi" diyerek gözyaşı döktü.
 
Kayıt
26 Ekim 2007
Mesajlar
4.493
Beğeniler
10
Şehir
Depresif CollaTeraL
Yazık yani sonuç olarak çocuk babasını öldürmekte suçlu amma;bu devletle bu iş böyle yürümüyor ancak birileri ölecek daha sonra müdahale yapılacak.
Bkz:Son zamanlar eski eş ölümü çoğaldı.Karakola başvuran koruma isteyen bayanlara koruma tahsis edilmiyor.Sonuç olarak birileri ölüp gidiyor.Bizim devletimiz hala saçma sapan şeylerle uğraşıyor yazık yazık.
 
Kayıt
11 Ekim 2008
Mesajlar
2.481
Beğeniler
0
Şehir
Evren
gayet iyi olmuş. iyi yapmış ellerinden gözlerinden öperim o çocuğun ve hiç ceza almaması gerektiğini düşünüyorum. babası olacak herif hergün, her saat annesi ile onu dövsün, sövsün bir güzel sonra karşılık verince niye verdin gir hapse olsun. hikaye. çocuğun en baba 1 yıl hapiste yatması gerek bence.
 
Kayıt
29 Nisan 2007
Mesajlar
183
Beğeniler
0
her zaman öldüren suclu degildir ölen sucludur . tabı dogru birşey degil ama
'ŞİDDETİ ÖNLERKEN BABA KATİLİ OLDU'
şu baslık yanlıs .sonuc düşünülerek yapılmıs bana göre o an kımse yaralıyım bıda gelmesın mantıgı ıle hareket etmez
 
Yukarı Alt