Kayıt
16 Ocak 2009
Mesajlar
851
Beğeniler
2
Şehir
Konya
Takımı
Besiktas


Sezona büyük ümitlerle giriş yaptığı Alman teknik direktör Bernd Schuster’le yollarını lig bitmeden ayıran Beşiktaş’a her gün yeni bir hoca öneriliyor.Beşiktaş'ın kapısnı aşındırıyorlar

Adaylar Arjantinli teknik adamla sınırlı değil. İspanyol ve İngiliz menajerler, Türkiye’de birçok futbolcunun temsilciliğini yapan Ahmet Bulut aracılığıyla Benitez, Jol, Van Gaal, Luxemburgo ve Zago’yu teklif etti.

Menajerler hemen hemen her gün siyah beyazlı kulübün kapısını aşındırıyor.

Ekibi bile hazır

Beşiktaş’ın gündemine giren son isim oldukça ilginç birisi... İspanyol menajer Jorge Mendes, Güney Afrika’da yapılan 2010 Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takımı’nı çalıştıran Diego Armando Maradona’yı önerdi. Mendes, Demirören’e, “Maradona, Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi ve ülkenizde takım çalıştırmak istiyor. Başkan, Maradona’yı ister misiniz? Eğer teklifiniz olumluysa hemen devreye girer anlaşmanız için elimden geleni yaparım. Maradona’nın ekibi de hazır. Yanında antrenör ve kondisyoner olarak 3 kişilik bir ekip getirebileceğini söyledi” dedi.
Beşiktaş’a önerilen isimler Maradona ile sınırlı değil. İspanyol ve İngiliz menajerlerin Türkiye’de birçok futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut aracılığıyla siyah beyazlılara önerilerde bulundukları öğrenildi.

Listede kimler yok ki?

Beşiktaş’a teklif edilen isimler arasında Liverpool’a Şampiyonlar Ligi kupasını kazandıran İspanyol Benitez, Ajax’ta çalışan Jol, Hollandalı Van Gaal, Brezilyalı Luxemburgo ile siyah beyazlıların eski defans oyuncusu Brezilyalı Zago da yer alıyor.

Beşiktaş morali kupada arıyor

SİVASSPOR yenilgisiyle ligde bir hayli gerilere düşüp moral bozukluğu yaşayan Beşiktaş, kalan tek hedefi olan Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün çok önemli bir sınav verecek. Siyah beyazlılar, cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı karşılaşmada, Fi Yapı İnönü Stadı’nda ligin flaş takımlarından Gaziantepspor karşısında yarı final ilk mücadelesinden avantajlı bir skor almayı hedefliyor. Kartal, sakat ve cezalı futbolcuları nedeniyle zorlu maç öncesi defansında sıkıntı yaşıyor.

Kartal kupa için kesenin ağzını açtı

BEŞİKTAŞ Yöneimi, Türkiye Kupası için kesenin ağzını açtı. Yarı finale gelene kadar federasyondan 1 milyon 525 bin dolar almaya hak kazanan siyah beyazlılar, kupayı müzesine götürürse toplam 3 milyon 775 bin doları kasasına götürebilecek. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, futbolculara: “Kupayı getirirseniz, toplam paranın yarısı sizin olacak” dedi.

BJK: TFF’nin kararları keyfi

BEŞİKTAŞ Kulübü, PFDK tarafından verilen 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezasının Gaziantepspor ile yapılacak kupa yarı final ilk maçında uygulanmasına tepki gösterdi. Kulüpten yapılan açıklamada, “TFF’nin uygulamalarında keyfilik olduğu, kararlar ve cezaları verirken tek kriterinin kendi hakkaniyet anlayışları olduğu bir kez daha ortaya konulmuştur” denildi.​
 
Yukarı Alt