![]() |
En kısa zamanda güncellenir.karayip41 demiş ki:Standart Liege-KRC Genk maçını bilenlere puan verilmemiş neden acaba ?
Sağol sanada kötü şanslar abiextraloob demiş ki:audi'nin sponsorluğunda 4 takımın katıldığı, milan-b.munih-manutd-boca olarak muhteşem bir turnuva maçları heyecanla bekliyorum katılımcı kuzularıma da kötü şanslar diliyorum![]()
Standart Liege maçının puanları henüz eklenmedi. Güzelim hadi hatırlatmışken onları bir toplayıver bana pm at yarında güncelleyim ^^llLeGoLaSll demiş ki:Bundan Önceki Macı Kazananlar Puanlarını Aldılarmı Hamza Abi?
Merak Etme Sen Hamza Abi Tek Tek Bakarım Benhmzsnmz demiş ki:Standart Liege maçının puanları henüz eklenmedi. Güzelim hadi hatırlatmışken onları bir toplayıver bana pm at yarında güncelleyim ^^llLeGoLaSll demiş ki:Bundan Önceki Macı Kazananlar Puanlarını Aldılarmı Hamza Abi?
Evet . Standart diyenlere +5 puan ekleyip son halini bana pm den gönder.llLeGoLaSll demiş ki:Standart Liege macın sonucu 1 dımı ?hmzsnmz demiş ki:Standart Liege maçının puanları henüz eklenmedi. Güzelim hadi hatırlatmışken onları bir toplayıver bana pm at yarında güncelleyim ^^llLeGoLaSll demiş ki:Bundan Önceki Macı Kazananlar Puanlarını Aldılarmı Hamza Abi?
Bende arada kaldım ya keşke 0 yada Bocaya verseydim diyorum Tevez yok Ronaldo yokARKO demiş ki:evet maç birazdan başlar keşke bocaya verseydim alacaklar bu maçı![]()