Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Manikür - Pedikür

El ve Ayak bakımıma acayip özen gösteririm ve bir pamuk edasında hatunla yatağa girdiğimde ayaklarımın pırıl pırıl ve ellerimin imrenilecek güzellikte olmasını isterim bu bağlamda hassaslık derecesinde bakımlıyımdır artık bu işi profesyonel olarak yaptırayayım istedim ve bildiğiniz manikür pedikürcü arıyorum ist / bahçelievler civarı biraz pahalı ama uygun fiyatlı bildiğiniz yerler varsa öğrenmek isterim.

Eline -Ayağına özen göstermeyen varsa topice hiç uğramasın pls zati hatunda ayak fetişisti miyim neyim bilmiyorum ama özel bir ayak hastalığım var :twisted: :lol: :P

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme:
en iyi manikür-pedikürcü Recep İvedik'tir.

Kendi ayak parmaklarını bile kendi keser. Beyaz kalan yerleri de yalar. :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
TheNigga demiş ki:
Unforgiven demiş ki:

Kendi ayak parmaklarını bile kendi keser. Beyaz kalan yerleri de yalar. :mrgreen:
kusasim geldi. :lol:

ps : benim bildigim manikur-pedikur sadece kadinlara ozeldir. Yanlis mi biliyor musum? :rolleyes1:

kuzum sen nerede yaşıyorsun, bayan ne yapıyorsa artık erkeklerde onu yapıyor burada işin sırrı bakım ve önemde sizin orada erkek manikürcü pedikürcü yok demek ki bizim burada oysa ki çok var ayrıca epilasyon da yapılıyor tüm vucut kılları artık alınıyor hem daha temiz bir görüntü hemde bakımlı olmak için ayrıca 70 yaşına gelip o işlemlerle eller titreyerek uğraşmak bir kötü olsa gerek :mrgreen:

pedikür bitsin ayak fotolarımı atarım ahahaha çok mu maskülen olur beeeeee wuhuuuuuuuuuu :mrgreen: :twisted: :santa:

extraloob demiş ki:
TheNigga demiş ki:
Unforgiven demiş ki:

ps : benim bildigim manikur-pedikur sadece kadinlara ozeldir. Yanlis mi biliyor musum? :rolleyes1:

kuzum sen nerede yaşıyorsun, bayan ne yapıyorsa artık erkeklerde onu yapıyor burada işin sırrı bakım ve önemde sizin orada erkek manikürcü pedikürcü yok demek ki bizim burada oysa ki çok var ayrıca epilasyon da yapılıyor tüm vucut kılları artık alınıyor hem daha temiz bir görüntü hemde bakımlı olmak için ayrıca 70 yaşına gelip o işlemlerle eller titreyerek uğraşmak bir kötü olsa gerek :mrgreen:

pedikür bitsin ayak fotolarımı atarım ahahaha çok mu maskülen olur beeeeee wuhuuuuuuuuuu :mrgreen: :twisted: :santa:
peyy abi az gövdede kıl olacak yahu 8)

extraloob demiş ki:
TheNigga demiş ki:
Unforgiven demiş ki:

abi biz burdurluyuk gıllı gıllı olcak

bknz : kingo disco - döşü gıllı :lol: :lol:

Journalist

Aileden
Baba bende iki senedir oldukça önem veriyorum bu konulara fakat ayaklarıma daha hiç profesyonel bir el değmedi :P genellikle el tırnaklarımı oval ayak tırnaklarımı düz olacak şekilde kendim düzenliyorum cool2: :beer:

Not:Bir araştırmaya göre kadınların yeni tanıştığı bir erkekte aradıkları en önemli şeylerden biride el titizliğiymiş bir kitapta okumuştum :kalp:

Yayladaki BİM'i biliyosundur BİM'in arkasında Haznedar' a giden bi yol var yolun üstünde Trio diye biyer var sanırım orası yapıyor..

BaSoryong

Buralıyım
Haklısın okan abi,
İnce uzun parmaklarım var Tırnaklarım bakımlı ve temiz. Bu güne kadar hangi kızla birlikte olsam hepsi ellerimi söyler :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
[GM]Reppi demiş ki:
Yayladaki BİM'i biliyosundur BİM'in arkasında Haznedar' a giden bi yol var yolun üstünde Trio diye biyer var sanırım orası yapıyor..

hobaaa kuzum yakın sayılırız :muck:

ben kaliteli mekanı buldum 13 TL manikür 18 TL pedikür yarın arayıp randevumu alacağım (hatun yapacak ihihihiii) 8)

http://www.lazerguzellik.com.tr/

extraloob demiş ki:
[GM]Reppi demiş ki:

hobaaa kuzum yakın sayılırız :muck:

ben kaliteli mekanı buldum 13 TL manikür 18 TL pedikür yarın arayıp randevumu alacağım (hatun yapacak ihihihiii) 8)

http://www.lazerguzellik.com.tr/
avvvv biyer biliodum buna benzer aklıma gelmedi ama artık bulmuşsun iyi..

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
evet NEXUS kuzum sen tam bahçelievler adamısın yahu helal walla :muck:

Ps : pahalı gibi duruyor ama o kadar pahalı değil kuzum 13 TL imiş yarın arayıp öğreneceğim.

Yukarı Alt