Hem Kendini Hem Fenerbahçeyi Sömüren ; Nasıl Futbolcu Oldugunu Anlamadıgım Oyuncu
Tartışma Yaratmaya Gerek Yokjust_life demiş ki:F5'e yakışan bir oyuncu.
kurduğum cümlede herhangi bi tartışma kelimesi gösterirmisinFre3sTyLe demiş ki:Tartışma Yaratmaya Gerek Yokjust_life demiş ki:F5'e yakışan bir oyuncu.
Tarantella demiş ki:her ligde kötü oynayacağını düşündüğüm oyuncu.nedense fenerbahçe'ye bir transfer yapıldığında hep bi uyum sorunundan bahsedilir.kaldı ki gelenler arasında arjantinli,ingiliz,ispanyol,brezilyalı yıldızlar var.ama nedense hepsi gelişlerinde uyum sorunu yaşarlar.misal güiza boş kaleye golü kaçırır uyum sorunu denir,maldonado 90+2 de takım skor olarak gerideyken top şişireceğine kalecisine döner ( orta sahadan hemde ) (bkz. galatasaray-fenerbahçe maçı).
bence bu durumda fenerbahçe bir uzay takımı mı ? türkcell süper lig'de patlak topla mı maç yapılıyor ? fenerbahçeli futbolcular krampon yerine sandaletle mi oynuyor ?.. gibi soruların sorulması yanlış değildir.bilakis yapılması gerekendir.
Takımların Adlarını Kaybettıklerı Veya Kazandıkları Skorlar Uzerıne Degıstırırsek O Takımı Tutan Adama Yanı Bana Cevap Doğar Yani ;just_life demiş ki:kurduğum cümlede herhangi bi tartışma kelimesi gösterirmisinFre3sTyLe demiş ki:Tartışma Yaratmaya Gerek Yokjust_life demiş ki:F5'e yakışan bir oyuncu.
bukadarcık şeyden tartışmaya çalışman çok garibime gittiTakımların Adlarını Kaybettıklerı Veya Kazandıkları Skorlar Uzerıne Degıstırırsek O Takımı Tutan Adama Yanı Bana Cevap Doğar Yani ;
Galatasaraya 6-0 dan dolayı 6s dersek gs lı arkadaslar Bana Kızar Haklı Olarak ...
Fb Ye F5 dersek Fblıler Kızarlar ...
Besıktas a Sekıztas Dersek Bızlere Kızarlar Ve
Bunların Sonucunda Tartısma Cıkma Ihtıli % 99.99 dur