![]() |
Bu oyunlarda çalışıyor mu? Önceden indirdiğin programlar sadece Windows hareketlerini makro yapabiliyordu. (print etme,yazı girme vs.)xtollgax demiş ki:Autoit halleder. Nette çok fazla macro kodlıyan programlar mevcut !
oyunun koruma sistemine bağlı %80 oran verebilirim çalışması için. Autoit ile pencereyi seçtirebilirsin macro programları windows üstünde calısıyor o yüzden macroyu çalıstırdıktan sonra oyun penceresine geçiceksin. Pencerede calısan macro programlarıda vardır.Lordzek demiş ki:Bu oyunlarda çalışıyor mu? Önceden indirdiğin programlar sadece Windows hareketlerini makro yapabiliyordu. (print etme,yazı girme vs.)xtollgax demiş ki:Autoit halleder. Nette çok fazla macro kodlıyan programlar mevcut !
Değişebiliyor. Gamer mouselerin kendi özel makro tuşları ve kendi özel makro programları var. Bazı mouselerde makro tuşuda yok makro programıda. Bunu dışarıdan bir programla sağlamaya çalışıyorlar. Ama bilmiyorum hiç kullanan görmedim.sarkoLata demiş ki:Çok malca soruyorsam kusura bakmayın, mouse ile ne alakası var anlamadım, makro programsal değil mi![]()
g510'da bende var daha makrolarını kullanmadım bile. Zaten gerçek turnuvalarda falan ve gercek oyuncular makro kullanmıyor.Mavi Reyiz demiş ki:Ben klavyemin özelliği ile macro yapmaya çalışmıştım, afedersin bi b*ka yaramıyor inan bana. klavyem yabana atılacak cinsden de değildi.
Klavye ne alaka diyecek olursan, ayni şey macro ben mousea atıyordum atamayı yada g? tuşlarına, daha vasatlaştırıyor seni.
http://www.logitech.com/assets/17696/17696.png
Aynen, vasatlaştırıyor. Ayrıca sağlam oynuyorsan hiç gerek yok.arveleson demiş ki:g510'da bende var daha makrolarını kullanmadım bile. Zaten gerçek turnuvalarda falan ve gercek oyuncular makro kullanmıyor.Mavi Reyiz demiş ki:Ben klavyemin özelliği ile macro yapmaya çalışmıştım, afedersin bi b*ka yaramıyor inan bana. klavyem yabana atılacak cinsden de değildi.
Klavye ne alaka diyecek olursan, ayni şey macro ben mousea atıyordum atamayı yada g? tuşlarına, daha vasatlaştırıyor seni.
http://www.logitech.com/assets/17696/17696.png
Yok aslında ben kullanırım diye aldım 18tane makro tuşu var fakat daha oynadığım oyunlarda klavyede makro gerektıren bır durum olmadı. ama birgün o 18tane makro tuşunu kullanıcamMavi Reyiz demiş ki:Aynen, vasatlaştırıyor. Ayrıca sağlam oynuyorsan hiç gerek yok.arveleson demiş ki:g510'da bende var daha makrolarını kullanmadım bile. Zaten gerçek turnuvalarda falan ve gercek oyuncular makro kullanmıyor.Mavi Reyiz demiş ki:Ben klavyemin özelliği ile macro yapmaya çalışmıştım, afedersin bi b*ka yaramıyor inan bana. klavyem yabana atılacak cinsden de değildi.
http://www.logitech.com/assets/17696/17696.png![]()
Ben makro tuşlarını kullanmıyorum ama m sekmelerını klavyenın rengını değiştirmek için kullanıyorum. pempe sarı mavi yap çok güzel oluyoMavi Reyiz demiş ki:sorma hacım, harbi kullanılmıyor ya 18 makro tuşu + olarak üç m sekmesi var bildiğin gibi yani 18x3 olarak değişiyor, wow için almıştım, kngihtda çok işimi gördü, minör kombo z+r+w
ben disko modun da kullanıyorum hacım, tuşlara bastıkça rengi değişiyor, pavyona çeviriyorum ortamıarveleson demiş ki:Ben makro tuşlarını kullanmıyorum ama m sekmelerını klavyenın rengını değiştirmek için kullanıyorum. pempe sarı mavi yap çok güzel oluyoMavi Reyiz demiş ki:sorma hacım, harbi kullanılmıyor ya 18 makro tuşu + olarak üç m sekmesi var bildiğin gibi yani 18x3 olarak değişiyor, wow için almıştım, kngihtda çok işimi gördü, minör kombo z+r+w![]()
Bu makrolar için insanlar özel oyun mouselarına paralar veriyor makro demek sadece q+q yapmak değil oyun için onlarca makro var.sarkoLata demiş ki:Çok malca soruyorsam kusura bakmayın, mouse ile ne alakası var anlamadım, makro programsal değil mi![]()