Kayıt
6 Şubat 2007
Mesajlar
335.490
Beğeniler
1.636
Şehir
Taksim/IST.
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
MAFIA 2 GELİYOR!


Sokaklardan anladığı kadarıyla zengin ve güçlü olmanın tek yolunun mafyaya katılmak olduğunu bilen Vito en yakın arkadaşı Joe ile bu yola baş koymaya karar verir. Soygun, araba hırsızlığı gibi küçük işlerle olaya giren kafadarlar, mafya ailelerinin kendilerinden haberleri olacak kadar yükselirler. Fakat anlarlar ki, "wise guy" olmak uzaktan göründüğü gibi ihtişamlı ve göz alıcı değildir.

Bu oyunu kız çocukları oynasın diye yapmış olsalardı hava ne güzel masmavi, güneş ne kadar parlak gibi şeyler derdik. Gözümüz silah ve arabadan başka bir şey görmez maalesef. Barış değil kavga isteriz. Arabayı sürerken kırmızı ışık dinlemeyiz, ama göz ucuyla da bakarız çevrede polis var mı diye. İşte Mafia2 kardeş bizim elimiz bu, rest. Sen de aç bakalım ortaya, neyin var görelim. Çıkış tarihi, 24 Ağustos 2010 olarak belirlenen M2, kulağa da hitap etmeye geliyor.









 
Kayıt
7 Haziran 2008
Mesajlar
9.732
Beğeniler
98
Şehir
İstanbul
Server
Assos
Takımı
Besiktas
Eee M1 'in sonunda bizim karakterimiz bu işlerden elini çekiyordu çiftçilik gibi şeylerle uğraşıyordu şehir dışında. Sonra yıllar geçiyordu adamlar gelip bunu bulup yine de vurarak öldürüyorlardı..

Ne çabuk unuttular M1 'de ne olduğunu akıllılar :lol: Para insanın kulağına her zaman hoş gelmiştir :P
 
Yukarı Alt