TurKKillS

Buralıyım
Kayıt
14 Mart 2007
Mesajlar
4.641
Beğeniler
19
Şehir
geriden...
Takımı
Galatasaray
Simao'nun, Türkiye Kupası finali için yönetimden 'özel' bir isteği var.



Tecrübeli futbolcu, eski takımı A.Madrid’den Lopez, Reyes, Agüero ve Dominguez ile bazı arkadaşlarından tarihi günde yanlarında olmasını istedi. Adalı da talep üzerine başkanın özel uçağını ayarladı.

Milliyet gazetesinin haberine göre Beşiktaş için varsa yoksa Ziraat Türkiye Kupası. Bu sezon yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken ancak lig ve Avrupa’da hayal kırıklığı yaşayan siyah beyazlı takım ve camia, 49. kupayı kazanmaya kilitlendi.11 Mayıs Çarşamba günü Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda saat 20.00’de İstanbul BŞB ile karşılaşacak takımda yerli oyuncuların yanı sıra yabancı futbolcuların istekleri de dikkat çekti.

Yerli futbolcular tarihi güne eşlerini, ailelerini, sevgililerini getirmek isterken, futbol şube sorumlusu Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu bu talepleri yerine getirmek için büyük çaba harcadı. En ilginç talep Portekizli Simao Pedro Fonseca Sabrosa’dan geldi...

Yıldız futbolcu, Atletico Madrid kaptanı Antonio Lopez, Jose Antonio Reyes, Sergio Agüero, Alvaro Dominguez ile bazı arkadaşlarını kupa finaline davet etti.

Portekizli oyuncu kendisi için de büyük önem taşıyan bu anlamlı günde en yakınlarının yanında olmasını çok istediğini yöneticilere iletirken, Guti, Fernandez, Almeida ve Quaresma’nın da hem ailelerini hem de yakın arkadaşlarını kupa finaline çağırdığı öğrenildi.


AİLECE GELİYORLAR

Ardı ardına gelen istekler sonrası kimseyi kırmamak için büyük bir çaba harcayan Serdal Adalı, Portekizli yıldızıın dostlarını 9. kez havaya kaldırmayı planladıkları Türkiye Kupası’nın finaline getirmek için başkan Yıldırım Demirören’in özel uçağını ayarladı.

Bu arada finale Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören, Serdal Adalı’nın da eşi Eren Adalı ve aileleri ile birlikte gelmek için rezervasyon yaptırdıkları, baba Erdoğan Demirören ve eşi Tülin Demirören, kardeşi Tayfun Demirören, Meltem Oktay ve Kıvanç Oktay’ın ise Kayseri’ye özel uçakla geleceği belirtildi.
 
Yukarı Alt