Kayıt
16 Ağustos 2008
Mesajlar
2.027
Beğeniler
0
Şehir
Mimarlık
Galatasaray, Turkcell Süper Lig’in 28. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda 5 Nisan Pazartesi günü oynanacak karşılaşmanın başlama saati 20:00. Maç öncesi iki takım hakkında son bilgiler, hava durumu, istatistikler…

Stadyum: Sivas 4 Eylül
Tarih: 5 Nisan 2010 Pazartesi / 20:00
Hakemler: Halis Özkahya; Cem Satman, İsmail Köse 4. Hakem: Mürvet Sezer
Cezalılar: Caner Erkin, Milan Baros (Galatasaray)
Hava Durumu: Sivas’ta maç günü hava güneşli, şehirde en yüksek sıcaklık 12, en düşük sıcaklık ise 6 derece olacak.
TV: Digiturk (Lig TV)
İnternet: http://www.galatasaray.org

Galatasaray'ın, lig maçlarını WebTV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

Galatasaray'ın, Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı bu karşılaşmanın heyecanına GSBilyoner'den ortak olabilirsiniz. GSBilyoner Maç Kodu: 473.

Galatasaray
Galatasaray, bu sezon ligde oynadığı 27 maçta; 16 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 51 gol atan takımımız, kendi kalesinde ise 28 gol gördü. Puan cetvelinde dördüncü sırada yer alan Galatasaray, ligin en çok gol atan ikinci takımı konumunda.

Galatasaray bu sezon deplasmandaki on dördüncü maçına çıkacak. Takımımız, dış sahada oynadığı 12 maçta; 6 galibiyet ve 3 beraberlik alırken 4 kez de sahadan mağlup ayrıldı. Rakip kalelere 19 kez gol atma başarısını gösterirken kalesinde ise 18 gol gördü. Ligde son üç dört maçta üç mağlubiyet alan takımımız, liderlikten dördüncü sıraya kadar geriledi.

Sivasspor
Geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve son haftalara kadar şampiyonluk yarışını sürdüren Sivasspor, bu sezon gösterdiği performansla sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı. Sezona geçtiğimiz yıl olduğu gibi Bülent Uygun yönetiminde başlayan ancak ardı ardına alınan mağlubiyetler sonrasında görev değişikliğine giden kırmızı beyazlı takımın bir sonraki teknik direktörü Muhsin Ertuğral da geçtiğimiz günlerde istifa etti. Ertuğral'ın yerine teknik direktörlük koltuğuna getirilen isim ise Mesut Bakkal oldu. Devre arası transfer döneminde kadrosunu Lucian Aubey, Elrio van Herden ve Souleymane Keita gibi oyuncularla takviye eden Sivasspor’da, sezonun ilk yarısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Mehmet Yıldız da takımdaki yerini almaya başladı. Sivasspor’un en golcü oyuncuları ise dörder golle Kamanan ve İbrahim Şahin.

Sivasspor, ligde 25 puan ve -20 averajla küme düşme hattının bir basamak üzerinde, 15. sırada yer alıyor. Kırmızı beyazlılar, kendi evlerinde de 13 maçta 5 galibiyet ve 8 mağlubiyet alarak başarısız bir performans sergiledi.

Son 5 Maç
Bursaspor 3-0 Sivasspor
Sivasspor 0-1 Büyükşehir Bld. Spor
Antalyaspor 3-0 Sivasspor
Sivasspor 0-2 Gençlerbirliği
Gaziantepspor 2-2 Sivasspor​
 
Kayıt
13 Şubat 2010
Mesajlar
1.130
Beğeniler
0
Sİvas yenerse Galatasaray için bu sezon şapiyonluk hayal.
 
Yukarı Alt