![]() |
yanında hiçmı sword skılll ı kullanmıcan kullancan tabıkıde onu kullanmassan kımseyı yıkamazsın sınsıce saldırmazsanRay_jovan demiş ki::S neden yazık olsun canımben şim deden ayardım bile
fire 100
lytg 100
cold 100
al sana fıstık gibi char![]()
![]()
![]()
![]()
sen canını sıkma ben onudu da düşündüm herseyi bi çaresi vardır. 2 nuke atarsın sonra lytg deki el kaldırmaları kunırsan yıkıyorsun hemde cok rahat yani çok önemli bi prolem deil ama elinde +7 skilahın kesin olucakAlizee demiş ki:yanında hiçmı sword skılll ı kullanmıcan kullancan tabıkıde onu kullanmassan kımseyı yıkamazsın sınsıce saldırmazsanRay_jovan demiş ki::S neden yazık olsun canımben şim deden ayardım bile
fire 100
lytg 100
cold 100
![]()
![]()
![]()
Bence de çok güzel valla. Coldu 70'e indirip Bicheon ya da Heuksal 30'a kadar açıp passive ve shield skilleri gibi skillerden de yararlan ama.Ray_jovan demiş ki::S neden yazık olsun canımben şim deden ayardım bile
fire 100
lytg 100
cold 100
![]()
![]()
![]()
Sana kalmış oAma[D]ouS ` demiş ki:ee şunu nası yapcaz pacheon 100 ,fıre 100 ,lıght 100 , cold 0 mı Sad
Fire Protection, Fire Passive ve Phy arttıran buffı olmayan, shield serisini fire dan açmamış bir STR blader char düşünemiyorum.bobby_ demiş ki:fire0 bicheon 100 -light 100 cold 100
kahvekeyfi