yanında hiçmı sword skılll ı kullanmıcan kullancan tabıkıde onu kullanmassan kımseyı yıkamazsın sınsıce saldırmazsanRay_jovan demiş ki::S neden yazık olsun canım ben şim deden ayardım bile
fire 100
lytg 100
cold 100
al sana fıstık gibi char
sen canını sıkma ben onudu da düşündüm herseyi bi çaresi vardır. 2 nuke atarsın sonra lytg deki el kaldırmaları kunırsan yıkıyorsun hemde cok rahat yani çok önemli bi prolem deil ama elinde +7 skilahın kesin olucakAlizee demiş ki:yanında hiçmı sword skılll ı kullanmıcan kullancan tabıkıde onu kullanmassan kımseyı yıkamazsın sınsıce saldırmazsanRay_jovan demiş ki::S neden yazık olsun canım ben şim deden ayardım bile
fire 100
lytg 100
cold 100
al sana fıstık gibi char
Bence de çok güzel valla. Coldu 70'e indirip Bicheon ya da Heuksal 30'a kadar açıp passive ve shield skilleri gibi skillerden de yararlan ama.Ray_jovan demiş ki::S neden yazık olsun canım ben şim deden ayardım bile
fire 100
lytg 100
cold 100
al sana fıstık gibi char
Sana kalmış oAma[D]ouS ` demiş ki:ee şunu nası yapcaz pacheon 100 ,fıre 100 ,lıght 100 , cold 0 mı Sad
Fire Protection, Fire Passive ve Phy arttıran buffı olmayan, shield serisini fire dan açmamış bir STR blader char düşünemiyorum.bobby_ demiş ki:fire0 bicheon 100 -light 100 cold 100
kahvekeyfi