S sromen Kayıt 10 Kasım 2007 Mesajlar 198 Beğeniler 0 Şehir Phoenix e Taşındım 15 Aralık 2008 #1 beyler lütfen yardım edin srobotun party canavarlarına saldırmasını istemiyorum ne yapmam gerekli lütfen yardım
beyler lütfen yardım edin srobotun party canavarlarına saldırmasını istemiyorum ne yapmam gerekli lütfen yardım
P Prada   Kayıt 31 Aralık 2007 Mesajlar 7.341 Beğeniler 0 Şehir St Etienne 15 Aralık 2008 #2 sromen demiş ki: beyler lütfen yardım edin srobotun party canavarlarına saldırmasını istemiyorum ne yapmam gerekli lütfen yardım Daha fazla görüntüle... Sana en güzel tavsiyem tenha köşelerde, yani kimsenin pt kurmadığı yerlerde bota takman.. Çünkü öyle bi seçenek isro botta mevcut değil..
sromen demiş ki: beyler lütfen yardım edin srobotun party canavarlarına saldırmasını istemiyorum ne yapmam gerekli lütfen yardım Daha fazla görüntüle... Sana en güzel tavsiyem tenha köşelerde, yani kimsenin pt kurmadığı yerlerde bota takman.. Çünkü öyle bi seçenek isro botta mevcut değil..
S sromen Kayıt 10 Kasım 2007 Mesajlar 198 Beğeniler 0 Şehir Phoenix e Taşındım 15 Aralık 2008 #3 tmm tşk ederim