Bu mesaj Uprising rumuzlu uyeden alinti yapildi
Uprising demiş ki:
Fizz oyna oynaması acayip zevklidir :D Çok eğleniyorum ben oynarken assasin bi hero zaten dalıp dalıp kaçıyorsun :)
biraz önce fizz yanımda 30 kill yaptı yarısı benim asistim :D

Nidalee ve onun güzel q'su
Akali: Lanede 2 kere ölmeme rağmen tflerde bir harika
Xin: Solo topta farm yapabilirsen güzel bir şeyler çıkar

Takımı
Galatasaray
bana şöyle bir sersemleten havaya kaldıran kıskıvrak yapan bir karakter oynamak nasip olmadı. bir de silkroaddan alışkanlık 4 skill yetmiyor abi bana, o yüzden jayce/nidalee gibi şampiyonlar daha çok hoşuma gidiyor.
ama sana tavsiyem darius şimdi aklıma geldi :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj sytgkdmr rumuzlu uyeden alinti yapildi
sytgkdmr demiş ki:
pbe ne? biraz yabancıyımda
bro pbe'yi private server gibi düşün sana 100k ip 100k rp veriyorlar daha şampiyon çıkmadan bile şampiyonu özel pbe serverinde deneyebiliyorsun. bu pbe serveri de aynı nordic, brazilian, turkey sunucuları gibi .

Evet beyler asrın sorusunu soruyorum. Tryndamare mi Garen mi Master Yi mi Darius mu? :P Bunların hepsi tank diye biliyorum.(yanlış da olabilir :P ) Hangisi daha iyi? Tavsiyelere ihtiyacım var :P

Akali ve fizz i denemek istiyorum ben ya baya iyi görünüyolardı merakla bekliyorum açılmalarını :D

Takımı
Galatasaray
Mirage demiş ki:
Evet beyler asrın sorusunu soruyorum. Tryndamare mi Garen mi Master Yi mi Darius mu? :P Bunların hepsi tank diye biliyorum.(yanlış da olabilir :P ) Hangisi daha iyi? Tavsiyelere ihtiyacım var :P
Garen tank. Digerleri pek sayilmaz tanky diyelim onlara ama master yi hic degil zaten master yinin defansi cok az ama master yiye AP kasarsan w skillini kullandiginda tam bir tank oluyor canini fulluyor. Tryndamare 2 sayfa once aciklamistim eglenceli hayvan gibi bir hero :D Darius da oyunun en basit herolarından ama zevkli oluyor ustteki posttaki videoyu izle ^^ acmak icin soruyorsan bir darius parasina 3master yi, 3garen, 3tryn acabilirsin IP ile yani

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Mirage demiş ki:
Garen tank. Digerleri pek sayilmaz tanky diyelim onlara ama master yi hic degil zaten master yinin defansi cok az ama master yiye AP kasarsan w skillini kullandiginda tam bir tank oluyor canini fulluyor. Tryndamare 2 sayfa once aciklamistim eglenceli hayvan gibi bir hero :D Darius da oyunun en basit herolarından ama zevkli oluyor ustteki posttaki videoyu izle ^^ acmak icin soruyorsan bir darius parasina 3master yi, 3garen, 3tryn acabilirsin IP ile yani
Yani diyorsunuz ki Darius için kasma boşuna sıra ile Yi , Tryn aç.Tamamdır. Bu arada Tryn 30 levelden sonra ranked maçlarda boyuna banlıyorlarmış diye duydum. Alıştıktan sonra ortada kalmayalım :D

Bir de Vladimir nasıl bir champ? Bildiğimiz warlock. Zor mudur kullanması?

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Mirage rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mirage demiş ki:
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Mirage demiş ki:
Yani diyorsunuz ki Darius için kasma boşuna sıra ile Yi , Tryn aç.Tamamdır. Bu arada Tryn 30 levelden sonra ranked maçlarda boyuna banlıyorlarmış diye duydum. Alıştıktan sonra ortada kalmayalım :D

Bir de Vladimir nasıl bir champ? Bildiğimiz warlock. Zor mudur kullanması?
Bronzda kassadini biliyorum hemen banlıyorlarmış. Tryne karşı güzel oynarsan banlancak bir hero degil aslında. Düşük liglerde banlanıyordur ilerde banlanacağını düşünmüyorum

Server
Aspendos
Takımı
Galatasaray
botlara karşı maçlarda miss fortune aldım biraz alıştım gibi ona :headbang:

ARKADAŞLAR SAKIN HEIMERDINGER ALMAYIN .
abi böyle useless berbat bir hero olabilir mi hantal böyle gank gelir kaçamaz almayın benden demesi :D

Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nervous demiş ki:
abi böyle useless berbat bir hero olabilir mi hantal böyle gank gelir kaçamaz almayın benden demesi :D
+ Vi için geçerli gank konusunda değil ama useless :D

Server
Aspendos
Takımı
Galatasaray
hero alamıyorum kimse takdir puanı vermiyor önerileriniz varmı :D

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Nervous rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nervous demiş ki:
Kaç oyun attında bu yoruma vardın :lol:

Yukarı Alt