![]() |
Kabullenmişler artık seni demek kiAddicted demiş ki:Nolcak olum ben 10 gün gitmemiştim hiçbişey olmadıHatta en son okulu bıraktım 2 ay gitmedim evimi bile aramadılar cocugunuz okula gelmiyor diye
Sorumsuz herifler
![]()
Orası öyle de bizim ki özel okul. Bir de öyle DOğa Koleji gibi faln değil, sıkı özel okul.Addicted demiş ki:Nolcak olum ben 10 gün gitmemiştim hiçbişey olmadıHatta en son okulu bıraktım 2 ay gitmedim evimi bile aramadılar cocugunuz okula gelmiyor diye
Sorumsuz herifler
![]()
Hatta kutlama bile yaptılar emre okulu bıraktı diye, ben de katılmıştım.Addicted demiş ki:Nolcak olum ben 10 gün gitmemiştim hiçbişey olmadıHatta en son okulu bıraktım 2 ay gitmedim evimi bile aramadılar cocugunuz okula gelmiyor diye
Sorumsuz herifler
![]()
Addicted demiş ki:Nolcak olum ben 10 gün gitmemiştim hiçbişey olmadıHatta en son okulu bıraktım 2 ay gitmedim evimi bile aramadılar cocugunuz okula gelmiyor diye
Sorumsuz herifler
![]()
sülalem raad diyon yaniAddicted demiş ki:Olum bana sen okula gelme seni geçiricez diyodu müdür yardımcısı![]()
Böyle bi zenci raadlıgı var bizdeUprising demiş ki:sülalem raad diyon yaniAddicted demiş ki:Olum bana sen okula gelme seni geçiricez diyodu müdür yardımcısı![]()
![]()
![]()
bendede o rahatlıktan varAddicted demiş ki:Böyle bi zenci raadlıgı var bizdeUprising demiş ki:sülalem raad diyon yaniAddicted demiş ki:Olum bana sen okula gelme seni geçiricez diyodu müdür yardımcısı![]()
![]()
![]()
![]()
AhahahahaAddicted demiş ki:Olum bana sen okula gelme seni geçiricez diyodu müdür yardımcısı![]()
Ben ev telefon no sunu verdim hala msj atmaya çalışıyorlarsa vayhallerine.5. yılım oluyor lisede bikere bile bişey demediler neden evtelefonu veriyorsun die_TAu demiş ki:okulun disiplinine göre değişiyor bizim okulda hemen telefona mesaj çekiyorlar çocuğunuz bugün gelmedi diye :)))
FMV Nişantaşı Işık Lisesi ^^Lordzek demiş ki:@Mop.
hangi okul ki bro ben teddeyim bizimkide sıkı hacı bişey olmuyo![]()