İnsanları bu şekilde damgalaman çok yanlış, bu grup değişik müzik anlayışı ile ünlüdür, şarkılarında aşktan çok insanlığın kötü gidişhatını , savaşı ve daha pek çok farklı konuyu işlerler. İnsanları direkt rock çı yada metal ci diye gruplamanın da bir anlamı yok. Sanat her zaman sanattır ve gerçek sanatçı kendini belli eder.Meddah demiş ki:Çakma Rockçıların(!) ennn enn enn çok sevdiği grup. 1-2 şarkısını ezberler, LP 4evaa diye yırtınırlar..
Meddah'ın söylemek istediği grupların underground'dan fırlayıp popüleritelerini arttırdıklarında ne denli bozulduklarıdır..Prestij demiş ki:İnsanları bu şekilde damgalaman çok yanlış, bu grup değişik müzik anlayışı ile ünlüdür, şarkılarında aşktan çok insanlığın kötü gidişhatını , savaşı ve daha pek çok farklı konuyu işlerler. İnsanları direkt rock çı yada metal ci diye gruplamanın da bir anlamı yok. Sanat her zaman sanattır ve gerçek sanatçı kendini belli eder.Meddah demiş ki:Çakma Rockçıların(!) ennn enn enn çok sevdiği grup. 1-2 şarkısını ezberler, LP 4evaa diye yırtınırlar..
Bu kadar doğru bir tasvir yapılamazdı.Meddah demiş ki:Çakma Rockçıların(!) ennn enn enn çok sevdiği grup. 1-2 şarkısını ezberler, LP 4evaa diye yırtınırlar..
Birbirinizi desteklemeniz güzel, ancak Sözlük Yazarlarının yazım kurallarına dikkat ettiğini ve eleştrilerinde biraz seviyeli olduklarını düşünürdüm. Sanırım yanlış biliyormuşum...ScREaM oF HaTE demiş ki:Meddah'ın söylemek istediği grupların underground'dan fırlayıp popüleritelerini arttırdıklarında ne denli bozulduklarıdır..Prestij demiş ki:İnsanları bu şekilde damgalaman çok yanlış, bu grup değişik müzik anlayışı ile ünlüdür, şarkılarında aşktan çok insanlığın kötü gidişhatını , savaşı ve daha pek çok farklı konuyu işlerler. İnsanları direkt rock çı yada metal ci diye gruplamanın da bir anlamı yok. Sanat her zaman sanattır ve gerçek sanatçı kendini belli eder.Meddah demiş ki:Çakma Rockçıların(!) ennn enn enn çok sevdiği grup. 1-2 şarkısını ezberler, LP 4evaa diye yırtınırlar..
Kimseyi incitmedin güzel kardeşim,sevdiğin,fanı olduğun bir grubu korumaya çalışmak en doğal hakkın;Kalmah ile ilgili kötü bir yorum yapılsa ben de karşı çıkardım Benim mesajıma cevap olarak yazınca ben de üzerime alındım özür dilerim Bu günlerini de çok kafana takma gelip geçicidir herşeyPrestij demiş ki:ScREaM oF HaTE sana yazım yanlışın var demedim, sadece bir sözlük yazarı olarak Meddah'a bu yazım şeklini biraz anormal gördüm. O fikrini söyledi ben de söylemiş oldum. Kimseyle böyle komik bir şey yüzünden tartışmaya gerek yok, birilerini incilttiysem özür dilerim, bugünlerde parçalı bulutluyum sert çıkıyorum bazen...