Eskiden hiç bir sıkıntı olmadan yüksek ayarlarda oynadığım oyunları şimdi düşük ayarlarda bile kasmadan oynayamıyorum. Kasma gibi değilde kısa süreli takılmalar oluyor ama genel olarak fpsde düşük. Bilgisayar eskisinden daha fazla ısınmıyor.(Ekran kartından emin değilim.)Driverlarda sorun yok. Sorun ne olabilir?

Abi şimdi bende s3 vardı 3 seneden sonra telefon kafayı yedi
bende gidip ayfon aldım oda bunun gibi olmuştur ne kadardırki leptopların ömrü?

İşlemci fanı, ızgarası, macunu temizlenmeli macun yenilenmeli. Marka ne?

@always Telefonlara her gün güncelleme geliyor ve Telefonlar yeni yazılımları kaldıramıyor. Kasmalarının sebebi bu. Iphone 4 e ios 7 kurarsan kasmasının nedeni ömrü değil donanımının yetersizliğidir.

HP kullanıyorum. Forumdaki konularımı şöyle bi alt alta toplamak lazım :lolmuch:. Şimdi tekrar baktımda ekran kartı 96 dereceye kadar çıkmış yarın eğer cesaret edebilirsem açıp komple temizliğini yapıcam.

Hp ise normaldir ısınması, sökmeside işkence, işlemciye ulaşmak için ekranı sökmek gerekiyor ayrıca film Kablolar dayanıksız Sökerken koparma ihtimalin çok yüksek...

Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Collapse demiş ki:
Hp ise normaldir ısınması, sökmeside işkence, işlemciye ulaşmak için ekranı sökmek gerekiyor ayrıca film Kablolar dayanıksız Sökerken koparma ihtimalin çok yüksek...
En iyisi bilen birine götüreyim sökmesi için. Zaten sökebileceğimden emin değildim. Bu arada geçen gün adaptörü bozuldu, bende gidip yenisini aldım. Şarja takınca
"Bağlanan Akıllı AC Adaptörü bilgisayarınıza güç sağlayacak ancak büyük ihtimalle düşük performans düzeyinde bunu yapacaktır. Bilgisayarınız, düşük kapasiteli bir Akıllı AC Adaptörü bağlandığında, gerektiğinde performansı değiştirecek şekilde tasarlanmıştır. Yoğun kaynak gerektiren görevler, düşük kapasiteli bir Akıllı AC Adaptörü ile sisteminizin en yüksek düzeyde performans göstermemesine neden olabilir. Tam performans için daha yüksek kapasiteli bir Akıllı AC Adaptörü bağlayın"
diye bir hata alıyorum. Acaba bununla da bir ilgisi olabilir mi?

Collapse demiş ki:
İşlemci fanı, ızgarası, macunu temizlenmeli macun yenilenmeli. Marka ne?

@always Telefonlara her gün güncelleme geliyor ve Telefonlar yeni yazılımları kaldıramıyor. Kasmalarının sebebi bu. Iphone 4 e ios 7 kurarsan kasmasının nedeni ömrü değil donanımının yetersizliğidir.
yurtdışı olduğu için güncelleme yapmıyordu okadarda araştırdım güncelleyemedim :D

EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Collapse demiş ki:
En iyisi bilen birine götüreyim sökmesi için. Zaten sökebileceğimden emin değildim. Bu arada geçen gün adaptörü bozuldu, bende gidip yenisini aldım. Şarja takınca
"Bağlanan Akıllı AC Adaptörü bilgisayarınıza güç sağlayacak ancak büyük ihtimalle düşük performans düzeyinde bunu yapacaktır. Bilgisayarınız, düşük kapasiteli bir Akıllı AC Adaptörü bağlandığında, gerektiğinde performansı değiştirecek şekilde tasarlanmıştır. Yoğun kaynak gerektiren görevler, düşük kapasiteli bir Akıllı AC Adaptörü ile sisteminizin en yüksek düzeyde performans göstermemesine neden olabilir. Tam performans için daha yüksek kapasiteli bir Akıllı AC Adaptörü bağlayın"
diye bir hata alıyorum. Acaba bununla da bir ilgisi olabilir mi?
Büyük ihtimalle aldığın adaptör orjinal değil ve akımı düşük o yüzden öyle bir uyarı alıyorsun. Sorunun adaptörden olup olmadığını anlamak için pili full şarj et ve laptopu şarjdan çıkarıp oyun aç takılıp tkılmadığını kontrol et. Ve fazla kasma geçen hafta bi hp laptopun ekran kartı elimizde kaldı...

Aynı sorun bende de var, birazdan bende sıcaklığını filan ölçeyim bari.
Normalde sroda 2 char açıp rahat oynatıyordu , şimdi tek charda takılıyor.

Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
CezaAlp demiş ki:
Aynı sorun bende de var, birazdan bende sıcaklığını filan ölçeyim bari.
Normalde sroda 2 char açıp rahat oynatıyordu , şimdi tek charda takılıyor.
sen de yan yatır

Allah benim belami verdi beyler ben ettim siz etmeyin. Bilmiyorsaniz bilen birine goturun daral:

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
2 tane vida sokulmuyordu sokulmuyomusta. Kasanin 2-3 yerini kirdim ama sonunda cikardim anakarti. Tamam onlarda sokuluyormus.

Edit : Ekran kartını bozdum sanırım :olucem: :lolmuch:
Edit 2 : Tamamdir duzelttim.

Yukarı Alt