Beyler oyuna girer girmez 2 dk lagsız geçio sonra lag başlayıp dc veriyor.Sizdede bölemi yoksa sade bnde mi oluyor ?

bunun res atmayla ilgisi yok 30kere attım nerdeyse 1-2dk oyunda durup dc veriyor.

ben şuan hiç bağlanamıyorm :S Sürekli C9 veriyo yada Start Gelmiyo. Ya Bu TTNET Kafayı yedirtcek bana :lolmuch:

Res Atın yada Tekrar kurun YAZMAYIN ! Arkadaşlar düzelmiyor.20 Kere Res Attım,Hem PC ye hem Modeme Olmuyor.Silkroadı Yeniden Kurmayı bırakın FORMAT attım ya. Düzelmiyo hep BU TTNET :@

gaymax ten kaynaklanan bir sorun var

aynı sorun bende de var oyunu sildim tekrar yükledim, bu seferde update yapmıyo :mrgreen: :mrgreen:

BOSPHORUS demiş ki:
gaymax ten kaynaklanan bir sorun var

aynı sorun bende de var oyunu sildim tekrar yükledim, bu seferde update yapmıyo :mrgreen: :mrgreen:
:lol::D:D
format falan çözüm deil herbişeyi yaptım olmuyor

Gaymaxden birşey yok kardeşim yaf . Yabancılar tıkır tıkır oynuyor. Sorun TTNET'te . Her haftasonu aynı sorun oluyor. Adamların Kapasitesi yok.Haftasonu Kaldırmıyor bu kadar kullanıcıyı.Geçen haftasonuda böyleydi.Ben aradım TTNETi

TTNET'in Verdiği cevap şu ;

"Bugün haftasonu,Hattınızın Kesilmediğine dua edin,Bir sürü kişinin hattı kesildi.Onlarla uğraşıyoruz.Sizinki bir sorun değil. " Evil or Very Mad

Evil or Very Mad

Takımı
Besiktas
Bende Ttnette Çalısma Oldugunu Duydum :mrgreen:

oFFFF o kadar para veriyozz aldığımız hizmete bak yhaaa reklemda cem yılmazı oynatcaklarına arızayı düseltsinlerrrr

ya harbi deli olcam elimden bişi gelmiyo herifler bize herada farkı koydu ben daha 2 gün birikmiş ticketi kulancam hafta sonu gelsin diye bekliyoz geliyor ondanda cs oynuyoz yeter len ne bu dayanamcım artık :?!!! :?!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad headbang2ft9

Misproject

Buralıyım
internet geliyo bot kuruyom sonra tv izlemeye gidiyorum gelip bakıyom dc internet kopmuş exp 85 te kaldı bide bu haftasonu 80 olup farm a başlıcaktım.TTNET i arıyorum pc de virüs wardır dio daha 2 hafta oldu format atalı nod32 ile taratıyom bişi bulmuyo

bu lafları yetkili dediyse yanına bırakmazdım telefondaki ben olsam.
kardeşim her ay çuval dolusu para alıyorsun.
her ay en az 2 gün kaytarıyorsun sudan sebeplerle.
senin yapacagın işe de sı*ayım kafanıza da sı*ayım.
kötü konuşturuyosunuz beni..

2easy4me demiş ki:
bu lafları yetkili dediyse yanına bırakmazdım telefondaki ben olsam.
kardeşim her ay çuval dolusu para alıyorsun.
her ay en az 2 gün kaytarıyorsun sudan sebeplerle.
senin yapacagın işe de sı*ayım kafanıza da sı*ayım.
kötü konuşturuyosunuz beni..

Aynen :lol: Bu ttnet sıktı beyler smile ye geçmek lazım Wink

+1907 adam bana hattın kesilmedi die dua et diecek,ben ona anam avradım soyimcem?

valla bizm buraya quciknet d,ie bisey geldi,cok hızlı ama ttnet aboneligim iptal olmuo,o yüzden buna gecimorum.İ**nler resmen paramızla dalga geecio bizlee.Eger hızlı internet istiosanız,İst/Atasehire gelin

Yukarı Alt