meraba dostlar bende düz yolda yürürkende lag varkende hep dc veriyo bugün başladı bu dc sizdede var mı acaba bi türlü düzeltemedim modeme res attım ama hala böle skill kullanınca ani bi lag giriyo sonrada dc veriyo atla kasmay yerine giderken feci bi lag giriyo lag geçiyo yatmışım tam şehre geri dönce dc veriyo hep böle oluyo çok sinir oldum saatlerdir yatıp duruyom :cry:

arkadaşım walla bilemiyorum ben de gayet normal hatta son seviye hız war internetin yawaşmıdır veya virüs vs olabilir iyi oyunlar

evet bende full dc ama bende daha garip akşam 11:00 den sonra ve sabah 9:30 a kadar 0 lag 0dc sonra birden full dc ama şöle oluyo hiç lag yok pırılı pırıl oynuyom derken 1 saliselik anda dc :D

plutonlu demiş ki:
evet bende full dc ama bende daha garip akşam 11:00 den sonra ve sabah 9:30 a kadar 0 lag 0dc sonra birden full dc ama şöle oluyo hiç lag yok pırılı pırıl oynuyom derken 1 saliselik anda dc :D
aynen işte aynen öle oluyo 11 den sonra 0 lag sonra 9:30 da dc eet kesinlikle böyle

ama nası dc yediğimizi söleyerek çözümü bulamayız bi çözüm bulsak tam süper olacak

Spare_

Bilgiliyim
sjSronun orjinal pk2sini kullanmıyorlar zaten, benim koyduğum ecsro pk2. Ayrıca oyunun oyunun yavaşlıı ile alakası yok. Siz gereksiz açık program bırakmayın, pcnizde hızlı ise 0 lagla oyununuzu oynarsınız. Bende şahsen lag yok.

benimki kablola bakın şimdide oldu nwoda olanlar görmüştür şimdi hatta yazdım oyunda server populated diye 3 sn sonra dc veri daha yarım dk anca olduydu lag yok direk dc veriyo :(

Yukarı Alt