M mrjakuza Kayıt 4 Mart 2010 Mesajlar 51 Beğeniler 0 12 Mart 2010 #1 Oyunun linki yok nasıl nereden download edeceğimizi söylerseniz herkez rahat edeceğine inanıyorum.. Şimdiden t.ederim.. THX
Oyunun linki yok nasıl nereden download edeceğimizi söylerseniz herkez rahat edeceğine inanıyorum.. Şimdiden t.ederim.. THX
S Serj Kayıt 2 Ağustos 2008 Mesajlar 2.872 Beğeniler 0 12 Mart 2010 #2 mrjakuza demiş ki: Oyunun linki yok nasıl nereden download edeceğimizi söylerseniz herkez rahat edeceğine inanıyorum.. Şimdiden t.ederim.. THX Daha fazla görüntüle... Oyun linki yok , normal sro'nun media patcher ile IP ' ini değiştirip öyle giriyorsun.
mrjakuza demiş ki: Oyunun linki yok nasıl nereden download edeceğimizi söylerseniz herkez rahat edeceğine inanıyorum.. Şimdiden t.ederim.. THX Daha fazla görüntüle... Oyun linki yok , normal sro'nun media patcher ile IP ' ini değiştirip öyle giriyorsun.
M mrjakuza Kayıt 4 Mart 2010 Mesajlar 51 Beğeniler 0 12 Mart 2010 #3 Bnde Vsro Var onu düzeltip girsem olur mu ???
C CriticaL Kayıt 8 Mart 2010 Mesajlar 8 Beğeniler 0 12 Mart 2010 #4 vsro versionu ne bilmiyorum ama sana lazım olan legend 4