Kayıt
20 Ağustos 2009
Mesajlar
2.458
Beğeniler
0

Xerox, önlü arkalı dakikada 80 sayfa tarama hızına sahip yeni ürünü Xerox DocuMate 3640’ı piyasaya sunuyor.

Çift taraflı tarama özelliğine sahip olan Xerox DocuMate 3640, “Tek Tuş” çalışma teknolojisi ile kartvizitten A4 ebata her çeşit kağıdı tarayabiliyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, tarayıcı ürünleri portföyünü piyasaya sunduğu yeni Xerox DocuMate 3640 model tarayıcı ile genişletiyor. “Flatbed” (dokümanların yatay şekilde yerleştirildiği) tarama ünitesi bulunan Xerox DocuMate 3640 ile dokümanlar kolayca taranabiliyor.

“Tek Tuş (Visioneer OneTouch)” teknolojisine sahip olan Xerox DocuMate 3640 ile herhangi bir dokümanı taramak veya taranan dokümanı başka bir hedefe yönlendirmek için tek bir tuşa basmak yeterli oluyor. Tek Tuş teknolojisi, tamamen kullanıcı hedeflerine göre önceden ayarlanmış olan 99 seçimden birine tarama yapılmasına olanak veriyor. Böylelikle dokümanlar, doğru çözünürlük, renk, kırpma ve dosya formatı ayarlarıyla taranıyor.

Küçük tasarımıyla dikkat çeken Xerox DocuMate 3640, USB 2.0 bağlantısını destekliyor. Aynı anda çift taraflı (dubleks) tarama yapabilen Xerox DocuMate 3640, 200 dpi çözünürlüğünde dakikada tek taraflı 40 sayfa ve önlü arkalı 80 görüntü tarıyor. Xerox DocuMate 3640’ın 80 sayfalık otomatik doküman besleyicisi (ADF) bulunuyor. Plastik kartlar, kartvizitler, broşürler gibi küçük ebatlı farklı tipteki kağıtlar da taranabiliyor. Xerox DocuMate 3640, 600 x 1200 dpi optik çözünürlüğünde, 48-bit derinliğinde, kartvizitten A4 ebat kağıtlara kadar tarayabiliyor. Xerox DocuMate 3640’ın ultrasonic çift besleme detektör sistemi, zımbalı yada hatalı sayfaları tespit edip alarm veriyor.

Xerox DocuMate 3640’da taranan dokümanlar arşivlenebiliyor, ağ üzerindeki herhangi bir bilgisayara kopyalanabiliyor ya da e-posta olarak gönderilebiliyor. Ayrıca Xerox DocuMate 3640, taramayı yaptıktan sonra, görüntüyü isteğe bağlı olarak “PDF” dosyasına veya “JPEG, TIF, BMP” gibi farklı formatlardaki resim dosyalarına dönüştürebiliyor. Legal boyuttaki belgeleri tarayabilmesi de DocuMate 3640’ı; hükümet, sigorta kurumları, gayrimenkul ve hukuki işlem yapan ofisler için kullanılabilir hale getiriyor.

Xerox DocuMate 3640 ile kullanıcılara farklı tarama özellikleri sunan “Nuance PaperPort ve OmniPage Pro”, “Kofax”, “VRS”, “EMC QuickScan Pro Demo” ve “Visioneer Onetouch” yazılımları da ürünle birlikte ücretsiz sunuluyor. TWAIN ve ISIS sertifikalarına sahip olan Xerox DocuMate 3640; 2140 Dolar + KDV tavsiye edilen satış fiyatı ve 2 yıl Xerox garantisi ile tüketicilere sunuluyor.​
 
Yukarı Alt