SagolRocky Balboa demiş ki:ksroda 101 level olmak![]()
hayırlı olsun
Sen kimsinOSMANLI_IMP demiş ki:gürkann bülent abinin carı sizde ne qezio anlamadım .d.d
Bulent abiden rica ettim verdi ^^ kendi carimi kasiyorumOSMANLI_IMP demiş ki:tayni :(fatih)
Don bea bende dondum benim herethekinq 71 oldu sp ticket exp ticket aldim kusta war grab pette war kirdim ben parayi forgottenden 2 kart dusurdum sattim 200m den nova dustu sattim 250 200m den valla kiridm olayi benOSMANLI_IMP demiş ki:ulaann yaz qelse ah bi tekrar dönerim ama sundonnaya ve shakunaya ulasmam lazım
Tesekkur ederimCheckPoint_ demiş ki:Hayırlı olsun.![]()
eeee essek deilsin yaa banada ticket alırsın .d.dSuS3 demiş ki:Don bea bende dondum benim herethekinq 71 oldu sp ticket exp ticket aldim kusta war grab pette war kirdim ben parayi forgottenden 2 kart dusurdum sattim 200m den nova dustu sattim 250 200m den valla kiridm olayi benOSMANLI_IMP demiş ki:ulaann yaz qelse ah bi tekrar dönerim ama sundonnaya ve shakunaya ulasmam lazım![]()
Para finishesOSMANLI_IMP demiş ki:eeee essek deilsin yaa banada ticket alırsın .d.dSuS3 demiş ki:Don bea bende dondum benim herethekinq 71 oldu sp ticket exp ticket aldim kusta war grab pette war kirdim ben parayi forgottenden 2 kart dusurdum sattim 200m den nova dustu sattim 250 200m den valla kiridm olayi benOSMANLI_IMP demiş ki:ulaann yaz qelse ah bi tekrar dönerim ama sundonnaya ve shakunaya ulasmam lazım![]()