Arkadaşlar Bazı kişiler oyuna girdiklerinde image code leri Kare şeklinde görüyorlar şimdi bunun çözümünü sölicem
EĞER ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ HEPSİNİ OKUYUNUZ :)
Şimdi resimde olduğu gibi ben sölicem
Denetim Masası-Tarih,Saat,Dil ve Bölge seçeneklerine girin - Diller kısmında Dogu asya ya tıklayın Pc nizde Xp cd si olsun
Evet deyin yüklensin Res atıcak pc Sonra resimdekileri yapın 
- Resim Silinmiş.
Şimdi aynı yukardaki gibi Denetim Masası-Tarih,Saat,Dil ve Bölge seçeneklerine girin 0rada ilk karşımıza çıkan bölgesel seçenekler kısmındaki türkçe yi Korece yapın sonra Gelişmiş e gelin ve oradakinide Korece yapın Pc ye res atın Oyunu başlatın Sonra ALT GR tuşuna basılı tutarak 1 tuşa basın Pc niz korece yazacak ve korece yazıları görebileceksizin
- Resim Silinmiş.

EĞER ÇÖZÜMÜNÜ ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ HEPSİNİ OKUYUNUZ :)
Şimdi resimde olduğu gibi ben sölicem
Denetim Masası-Tarih,Saat,Dil ve Bölge seçeneklerine girin - Diller kısmında Dogu asya ya tıklayın Pc nizde Xp cd si olsun

- Resim Silinmiş.
Şimdi aynı yukardaki gibi Denetim Masası-Tarih,Saat,Dil ve Bölge seçeneklerine girin 0rada ilk karşımıza çıkan bölgesel seçenekler kısmındaki türkçe yi Korece yapın sonra Gelişmiş e gelin ve oradakinide Korece yapın Pc ye res atın Oyunu başlatın Sonra ALT GR tuşuna basılı tutarak 1 tuşa basın Pc niz korece yazacak ve korece yazıları görebileceksizin
- Resim Silinmiş.
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: