Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
![]() |
tesekkur ederim :SuS3 demiş ki:Çok mükemmelKsroda 105 lvlerin arasında türkte görmek gurur verici
![]()
Bende korece oynardım , bazı terimleri bakıp yazıodum.Taotekno demiş ki:Sizleri vallaha tebrik etmek istiyorum.Oyunu ingilizce oynayabiliyorsunuz.Ben hayatta KSRO yu ing ce oynamam.Yaşasın Korece 한국어 사랑
Senin oynadığın serverda kimse yok kiTaotekno demiş ki:Bu arada pt güzelmiş.Ama 아케루(109)lar da daha iyi kasarsin sanirsam.Ordan novva da dusuyo hembana dustu ve geldi
![]()
Hem benim serverda hiçkimse olmayınca noluyo?Sizin türk benimde koreli arklarım varSarkoLata demiş ki:Senin oynadığın serverda kimse yok kiTaotekno demiş ki:Bu arada pt güzelmiş.Ama 아케루(109)lar da daha iyi kasarsin sanirsam.Ordan novva da dusuyo hembana dustu ve geldi
![]()
![]()
2 olcak ( rıfat kadir )Taotekno demiş ki:Hem benim serverda hiçkimse olmayınca noluyo?Sizin türk benimde koreli arklarım varSarkoLata demiş ki:Senin oynadığın serverda kimse yok kiTaotekno demiş ki:Bu arada pt güzelmiş.Ama 아케루(109)lar da daha iyi kasarsin sanirsam.Ordan novva da dusuyo hembana dustu ve geldi
![]()
![]()
Daha güzel işte
1 kişi daha var benle beraber türk![]()
Senin nick neydi bizim serverda oynadığın zaman.Birçok Türk geldi bizim servera konuştuklarımın bir çoğunu sizin servera gönderdim.Orda 105 Türkler var diyeSarkoLata demiş ki:2 olcak ( rıfat kadir )
ayrıca ben de eskiden ordaydım , diğer sv. hiç geçmedim. benim koreli arklarım 10taneydiyse tr 1 taneydi^^