1. Reklam


    1. kyra
      viki
      Tenda
      lastworld
      silkroadcilar
      3

Ksro Acil YARDIM EDER MİSİNİZ ???


  1. mesutuzelli

    mesutuzelli rank8

    Kayıt:
    25 Kasım 2007
    Mesajlar:
    90
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    6
    Kro yükledim kurdum. Hiç sorunla karşılaşmadım. Luncher a tıklıyorum. Açılıyor ama start gelmiyor. Hiç bir extra dil paketi falan filan yüklemedim arkadaşlar aama start gelmedi. Sonra ingilizce için pk2 edit yapıp denedim . sonuç aynı. Lütfen acil yardım edermisiniz. :oldie: :oldie: :oldie:


    NOT = SABİTLENMİŞ KONUYA DA BAKTIM. ORAYA DA YAZDIM AMA HİÇ BİR ŞEY OLMADI.BENCE ORASI AKILLICA DÜŞÜNÜLMÜŞ AMA SAÇMA YAPILMIŞTIR. SRO LAR AYRILMALIDIR. . . :nod: :nod: :thumbsup:
     
  2. MooN_LiFe

    MooN_LiFe rank8

    Kayıt:
    31 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    131
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  3. gokmennn

    gokmennn rank8

    Kayıt:
    12 Haziran 2008
    Mesajlar:
    8
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    saol kardeş bende de bu sorun var
     
  4. EmmaW

    EmmaW  

    Kayıt:
    11 Aralık 2007
    Mesajlar:
    6.554
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    Şeref Bey Stadı
    banada olmuyordu ip adresime baktım 78 le başlıyor modeme res attım değişti girdim normal :D
     
  5. gokmennn

    gokmennn rank8

    Kayıt:
    12 Haziran 2008
    Mesajlar:
    8
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
  6. EmmaW

    EmmaW  

    Kayıt:
    11 Aralık 2007
    Mesajlar:
    6.554
    Beğenilen Mesajlar:
    1
    Ödül Puanları:
    38
    Şehir:
    Şeref Bey Stadı
  7. RecLast

    RecLast rank8

    Kayıt:
    7 Mart 2008
    Mesajlar:
    4.494
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Programmer , Web Designer
    Şehir:
    Zonguldak/Düzce
    ıp'n otomatikse reset at 78 li ıp ler girmiyor...
     
  8. efee1985

    efee1985 rank8

    Kayıt:
    16 Nisan 2007
    Mesajlar:
    19
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    aynı sorun bendede var