ya arasıra çizgi film izlioz izlemioz deilMajestic demiş ki:Durum bendede farklı değil ttnete hatta mesaj attım.Ne oluyor diye gelen cevabapladılar diyor işte youtube tarzı sitelere giriyorsunuzdur cart curt falan filan.Yav dedim ben eskidende giriyordum ama bu kadar aşmıyordu ne iş dedim?Beyefendi bilgisayarınızdaki virusler cart curt zırvaladı.Kafamgirsin.com pehhh...
Aynen bende Silkroad da yok çizgi film de izlemiyorum internetten.Ama her ay aşıyorum 2 ay önce 11 GB oldu bu ay da 6.8 olmuş durumda bizimkiler çıldıracak yine geçelim sınırsıza siz de rahat edin bende diyorum yok.MaRJiNaL demiş ki:ya arasıra çizgi film izlioz izlemioz deilMajestic demiş ki:Durum bendede farklı değil ttnete hatta mesaj attım.Ne oluyor diye gelen cevabapladılar diyor işte youtube tarzı sitelere giriyorsunuzdur cart curt falan filan.Yav dedim ben eskidende giriyordum ama bu kadar aşmıyordu ne iş dedim?Beyefendi bilgisayarınızdaki virusler cart curt zırvaladı.Kafamgirsin.com pehhh...ama haftada 2 kere olsun max 200mb ayda 1600mb yapar. 2gb silkroad a saysan ki o kadar gitmez. 3600. 400mb da msn cart curt desen anca 4gb oluor. hiç gözle görülür büyük bi downloadım yok nasıl her ay böyle oluyor anlam veremiyorum
![]()
4gb ye yükseltmeden önce 2gb yi geçmiyordum. kota 4 e yükseldi 5 den aşşa inmiorumHeartLess demiş ki:Umutcum benimkide farklı değil hani her ay her ay Minimum 1gb aşıyorum![]()
evet biliyorum. 29+20=vergi cart curt 60ytl ederMajestic demiş ki:1gb = 10 ytl.
Ben kotayı naparsam napıyım 61.25 Geliyor sabit 4AydırMaRJiNaL demiş ki:evet biliyorum. 29+20=vergi cart curt 60ytl ederMajestic demiş ki:1gb = 10 ytl.![]()
iyi 6,2... glmioHeartLess demiş ki:Ben kotayı naparsam napıyım 61.25 Geliyor sabit 4AydırMaRJiNaL demiş ki:evet biliyorum. 29+20=vergi cart curt 60ytl ederMajestic demiş ki:1gb = 10 ytl.![]()
![]()
Yandım ben yine 61.25 gelecek kesin kapattırıyorlar. :|Majestic demiş ki:1gb = 10 ytl.
Babamda kapattırıcaz dedi ama kapamaz kendi işinede yarıyor sınırsıza geçmek en iyisiQuensis demiş ki:Yandım ben yine 61.25 gelecek kesin kapattırıyorlar. :|Majestic demiş ki:1gb = 10 ytl.
Öyle diyor da bu sefer ciddi gibiler.HeartLess demiş ki:Babamda kapattırıcaz dedi ama kapamaz kendi işinede yarıyor sınırsıza geçmek en iyisiQuensis demiş ki:Yandım ben yine 61.25 gelecek kesin kapattırıyorlar. :|Majestic demiş ki:1gb = 10 ytl.![]()
bna kimse gelipde pc,internet hakkında tek kelime söyleyemez çünkü hepsini kedim ödüyorum. yani ailemden kimse benim odam içindeki eşyalara hiç bir şekilde karışamaz... zamanında çok karıştılar kafamı bozdular beni tonlarca boca soktular :@HeartLess demiş ki:Babamda kapattırıcaz dedi ama kapamaz kendi işinede yarıyor sınırsıza geçmek en iyisiQuensis demiş ki:Yandım ben yine 61.25 gelecek kesin kapattırıyorlar. :|Majestic demiş ki:1gb = 10 ytl.![]()
sınırsız kullanıyorsun sanırımARK0 demiş ki:Upload Neden Düşük Çıkmış Acaba![]()
![]()