1. Reklam


    1. joysro
      asur
      serenity
      redsea
      blacksro
      plag
      alaaddin
      erix

Komik Bilgisayar Testi ;)


  1. Fre3sTyLe

    Fre3sTyLe rank8

    Kayıt:
    21 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    16.983
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Şehir:
    Bana küfreder gözlerin , dudakların yardım yalvarı
    bilgisayar_satis_257.jpg

    1. CPU nedir?

    a) KHK ?nın İngilizcesi
    b) Birleşmiş Milletler Bilgisayar Örgütü
    c) Bilgisayarın kalbi
    d) Bilgisayarın ince bağırsağı
    e) Yasadışı terör örgütü

    2. Son kullanıcı nedir?

    a) Zurnanın son deliği
    b) Acemi bilgisayar kullanıcısı
    c) Bilgisayarı evinde olan bir tür insan
    d) Homosapiens
    e) Endoskopik retikulum

    3. İlk kullanıcı kimdir?

    a) Bilgisayar aleminde böyle bir şahıs yok
    b) Son kullanıcı olmanın ilk evresi
    c) Saçma bir soru
    d) Bill Gates
    e) Geçiniz

    4. CD sürücüsünü kullanmak için ne gerekir?

    a) Sürücü ehliyeti
    b) CD
    c) Akıl izan
    d) Ruh ve tevk
    e) En az 18 yaşında olmak

    5. Geçtiğimiz günlerde kurulan bilgisayar fuarının adı nedir?


    a) Bilişim
    b) Bilişin
    c) Bilişi
    d) Bilişimiz
    e) Bilişinler

    6. www ?nin açılımı nedir?

    a) World White Web
    b) World Why Web
    c) World What Web
    d) World Wide Web
    e) World When Web

    7. Bir net bağlantısı için nasıl bir line gerekir?

    a) Birline
    b) İkiline
    c) Üçline
    d) Beşline
    e) Online

    8. Bir bilgisayar kasasındaki temel nesneler nelerdir?

    a) Kartlar
    b) Kartonlar
    c) Hamili kart
    d) Barbara Cartland
    e) Carte Dore

    9. Bilgisayarın bir diğer adı da nedir?


    a) Pisi
    b) Pisipisi
    c) Pisişik
    d) Hepisi
    e) Hiçbirisi

    10. Güzel insan Bill Gates hangi firmada çalışıyor?

    a) Microsoft
    b) Macrosoft
    c) Ali Muhittin Hacı Bekir
    d) İxir
    e) e-kolay
     
  2. PhaetoN

    PhaetoN rank8

    Kayıt:
    21 Ocak 2008
    Mesajlar:
    1.592
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    Öğrenci-Üniversite
    Şehir:
    Ümraniye
    1=b,2=a,3=e,4=e,5=b,6=b,7=c,8=b,9=b,10=d
    :santa: :mrgreen:
     
  3. BlueLight

    BlueLight olduser

    Kayıt:
    18 Temmuz 2008
    Mesajlar:
    1.042
    Beğenilen Mesajlar:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    9. Bilgisayarın bir diğer adı da nedir?

    a) Pisi
    b) Pisipisi
    c) Pisişik
    d) Hepisi
    e) Hiçbirisi

    10. Güzel insan Bill Gates hangi firmada çalışıyor?

    a) Microsoft
    b) Macrosoft
    c) Ali Muhittin Hacı Bekir
    d) İxir
    e) e-kolay