Icerige atla
Extraloob

Kombine Satışları Başlıyor..

· 13 Yanıt · 4.5K görüntüleme
S
Smirnoff OP ⭐ 17y

2010-2011 Turkcell Süper Lig Sezonu Kombine Kart satışları 15 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE günü saat 10.00 'da BURSA ATATÜRK STADYUMU BİLET GİŞELERİNDEN başlayacaktır.

Kombine satışlarında geçen sezona ait (2009-2010) kombine sahiplerine 20 TEMMUZ 2010 SALI günü akşamına kadar öncelik tanımak amacı ile satış yapılacaktır. 21 TEMMUZ 2010 ÇARŞAMBA günü sabah saat: 10.00 itibariyle tüm koltukların kombine satışı yapılacaktır. Tribünlerimizde yapılan tadilat ve kapasite yükseltilmesi çalışmaları neticesinde sıra ve koltukların numaralarının değişmiş olması nedeniyle eski kombine sahipleri aynı tribünden yeni koltuk seçimi yapmak suretiyle kombine sahibi olabileceklerdir. 2010-2011 sezonu kombinelerimiz sadece Turkcell Süper Lig müsabakalarımız için geçerli olup Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi müsabakalarında geçerli değildir. Ancak kombine sahibi olan taraftarlarımız Şampiyonlar Ligi müsabakaları için yapılacak olan bilet satışlarında öncelik sahibi olarak kombinesini göstermek sureti ile bilet sahibi olabileceklerdir.

2010 - 2011 Sezonu Kombine Fiyat Listesi ise şu şekildedir

VIP A BLOK 1. SIRA 7.000 TL
VIP B BLOK 1. SIRA 7.000 TL
VIP A BLOK 2.....6 SIRA 4.250 TL
VIP B BLOK 2.....6 SIRA 4.250 TL
KAPALI A BLOK 2.000 TL
KAPALI C BLOK 2.000 TL
MARATON 650 TL
KAPALI KALE ARKASI 375 TL

Kombine satışlarımızda KREDİ KARTINA PEŞİN FİYATINA 4 TAKSİT uygulanacaktır. Anlaşmalı olduğumuz FİNANSBAK, İŞ BANKASI, GARANTİ BANKASI, YAPI KREDİ Bankalarının kartları geçerlidir.
Kombine satışlarımızda ÇEK ve SENET ile ödeme seçeneği bulunmamaktadır.

Tüm taraftarlarımıza göstermiş oldukları destek ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz.

Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu
13 Yanıt
A
Adith ⭐ 18y
Kapalı kombinem hazır her zamanki gibi,ama Smp.Ligi kapsamıyormus. daral:
S
Smirnoff OP ⭐ 17y

öncelik sağlanacaktır diyo 2 gün önceden sadece kombine kartı olanlar için satışa çıkacak yani

ps: bende cuma günü alıcam bir sorun çıkmazsa tabi 🤤
A
Adith ⭐ 18y

öncelik sağlanacaktır diyo 2 gün önceden sadece kombine kartı olanlar için satışa çıkacak yani

Hangi tarafa gidiyosun bro kapalıda. ❓
S
Smirnoff OP ⭐ 17y

Hangi tarafa gidiyosun bro kapalıda. ❓

kapıdan girince sol tarafta
F
Fahmlugat ⭐ 18y
dersler olmasaydı kesin alırdım ama okul yüznden falan Karacabey'den Bursa'ya gelip dönemem + dershane daral:
neyse arada bi şampiyonlar ligi maçlarına kaçarım summer1:
A
Adith ⭐ 18y

kapıdan girince sol tarafta

Ankaragüçlülerin ordayım bro. 😘
S
Smirnoff OP ⭐ 17y
Bugün gittim aldım kombinemi 10dk sıra bekledim fazla kişi yoktu .

ps: Kapalı Kale Arkası 😎
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kuzum hepiniz 375tl mi verdiniz walla helal olsun işte benim istediğim gençlik budur elinde tribun bileti yanında sevgilisin çıkışta evinde birası yatağında hatunu hadi bu son ikisi daha sonra ünide olabilir makara:
A
Anodyse ⭐ 17y
Benim gibi üniyi Bursa dışında okuyunca çok koyuyo adama böyle =) =) =) Yine ankaradayım tutunucak bi dalım var ama yetmiyo o da =)
S
Smirnoff OP ⭐ 17y
Benim gibi üniyi Bursa dışında okuyunca çok koyuyo adama böyle =) =) =) Yine ankaradayım tutunucak bi dalım var ama yetmiyo o da =)

keşke bende ankarada okusam üniversiteyi ne kadar bursalıysak o kadar ankaragüçlüyüz 🍺
A
Adith ⭐ 18y

keşke bende ankarada okusam üniversiteyi ne kadar bursalıysak o kadar ankaragüçlüyüz 🍺

😘
S
shneZee ⭐ 18y
Maratona alasim varda bu sl isi bozdu summer7:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: