Knight vs Silkroad

• Total voters
    17
Sizce gecmisten bugune baktigimiz zaman hangisi daha cok etki birakmistir?
Srocu olarak sanirim knight diyecegim cunku hala muptelasi cok ve sahinle takaslar vs hala devam etmekte.
Ya sizce?

Server
Seçiniz...
Takımı
Galatasaray
Kazandırdığı dostluklar , kaybettirdiği zaman silkroad:uyku:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu sorunun tartışmasız kazananı knight'tır haliyle. Knight mı metin2 mi desen belki bir çekişme olabilir - ki oda knight'tır - ama ko ve sro arasında çekişme bile olamaz.
Ha tabi bu kötü bir şey değil , nerede çokluk orada bokluk derler. Ben her zaman silkroad kitlesini biraz daha elit olarak gördüm , özellikle knight oynayanlar otobüste KINAYT KINAYT dedikçe boynumda ki kaslar geriliyordu.:nod: Silkroad da bu kitle daha azdı.

ExcI

Sol lucet omnibus.
  • Knightın grafiği nerede Silkroad'ın grafiği nerede
  • Knightın saldırı efektleri nerede Silkroadın saldırı efektleri nerede
  • Knightın içerik çeşitliliği nerede Silkroadın içerik çeşitliliği nerede

Şimdi kıyaslamak mı?
images-1.jpg

Son düzenleme:
Bu sorunun tartışmasız kazananı knight'tır haliyle. Knight mı metin2 mi desen belki bir çekişme olabilir - ki oda knight'tır - ama ko ve sro arasında çekişme bile olamaz.
Ha tabi bu kötü bir şey değil , nerede çokluk orada bokluk derler. Ben her zaman silkroad kitlesini biraz daha elit olarak gördüm , özellikle knight oynayanlar otobüste KINAYT KINAYT dedikçe boynumda ki kaslar geriliyordu.:nod: Silkroad da bu kitle daha azdı.

Sro hiçbir zaman Knight ile kıyaslanamaz. Sro bambaşka bir dünya Coğrafyamıza uygun bir hikayesi var Grafikler açısında çok çalışılmış En basit PC'lerin bile o kadar net grafikli oyunu kaldırması çok zordu ama Sro en kötü PC'lerde bile mükemmel çalışıyordu. Ayrıca Sro 2014'ten sonra politikalarda ciddi değişiklik yaparak oyuncu kaybetti eğer ilk kurulduğu gibi devam etseydi şuan 1 Milyara yakın oyuncu kitlesi vardı. Tüm zamanlarda 350 Milyondan fazla oyuncu kitlesine sahipti. Bu artılar varken Knight'ın yüzüne bile bakılmaz.

Önceden şaşırıyordum, ulan bende mi terslik var Knight'ın o leş görüntülerine rağmen nasıl oynuyorlar aklım almıyordu. Etrafımda adam akıllı silkroad oynayan yok , knight oynayan boldu.
Birde Uğur abinin dediği gibi kitlesi çok farklıydı. Sabah akşam internet kafede CS1.5 oynayan , kit atan kardeşlerimiz gibi , knight oynayanlar da leşti. (AĞIR AMA DOĞRU)

Boşuna dememişler
Hayat offLine, siLkroad onLine :wink1:

Önceden şaşırıyordum, ulan bende mi terslik var Knight'ın o leş görüntülerine rağmen nasıl oynuyorlar aklım almıyordu. Etrafımda adam akıllı silkroad oynayan yok , knight oynayan boldu.
Birde Uğur abinin dediği gibi kitlesi çok farklıydı. Sabah akşam internet kafede CS1.5 oynayan , kit atan kardeşlerimiz gibi , knight oynayanlar da leşti. (AĞIR AMA DOĞRU)

Boşuna dememişler
Hayat offLine, siLkroad onLine :wink1:
Peki L’ler neden büyük qarDeshim

Takımı
Galatasaray
İkisi de beni çok sarmıştır fakat gönlüm silkroad diyor her zaman.

Takımı
Galatasaray
Türk toplumuna etki olarak Knighttır tartışmasız. Oyun kalitesi gibi konularda Silkroad kesinlikle. SRO :kalp:

Yukarı Alt