Takımı
Fenerbahce
A4tech , rampage vs bunların hepsi dandik. 100 lira set için çok küçük rakam zaten, biraz daha para biriktirip Amazondan gerçek bir gaming mouse alabilirsin. Steelseries Sensei , Razer Deathadder gibi.

Mopneet

Eğer bütçen kısıtlıysa önceliğini fareden yana kullanmanı öneririm. Bence klavye büyük bir etken değil, sadece estetik. Fare oldukça önemli.

Gaming mouse klavyenin önemi nedir
Ben bizim selim abiden 15tl ye kablosuz mouse aldım on numara , istersen sanada alayım

Mopneet

LOL oynarken fareyi rahat kullanabilmek gerek. Ergonomik bir şey lazım yani. Kablosuzun sıkıntısı da sürekli pil değiştirmek zorunda kalınması ve pillerin fareyi ağırlaştırması.

ve kablosuzda yer yer delay olur. normal kullanımda anlayamazsın ama oyunlarda can sıkar

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Fenerbahce
şuanlık kullandığım mouse var EVEREST SGM-X7. O yüzden önceliği klavyeden yana tutuyorum. klavye mouse set olsaydı o mouseyi diğer pc için kullanacaktım :) Klavyem bozuldğu için elmde baya eski ve dandik bi klavye var oyun oynarken aşırı zorluyor

Takımı
Fenerbahce
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
frityus demiş ki:
Bizim arkada bir internet cafe var ordan sana bi bilgisayar çözelim
:mrgreen: :mrgreen: bilgisayara ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum elimdeki uzun süre götürür beni diye düşünüyorum :muck: :mrgreen:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Amazonda zaman zaman mouselar icin guzel indirimler oluyor , ustte ki daily deals kismindan bakabiliyorsun. Takip edersen guzel bir seyler yakalayabilirsin belki.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme:
Takımı
Fenerbahce
Bu mesaj Senatorians rumuzlu uyeden alinti yapildi
Senatorians demiş ki:
Orta bir şeyler düşünüyorsan,G103+GXT25 tavsiye ediyorum.Kullanıyorum,epey iş görüyor.
teşekkürler bir bakayım :)
Kemalist demiş ki:
Amazonda zaman zaman mouselar icin guzel indirimler oluyor , ustte ki daily deals kismindan bakabiliyorsun. Takip edersen guzel bir seyler yakalayabilirsin belki.
sağolasın onu bir süre takip edelim bakalım :) Bunların gümrükte takılma gibi sorunu olmaz değil mi?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Bu mesaj BigB rumuzlu uyeden alinti yapildi
BigB demiş ki:
http://www.gameekstra.com/CM-Storm-Devastator-Aydinlatmali-Klavye-TR-Mouse-Set,PR-4039.html

Max 100 tl dedin de ben bunu buraya koyayım.
klavye çikolata gibi :3

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj RedQueen rumuzlu uyeden alinti yapildi

Kemalist demiş ki:
RedQueen demiş ki:
sağolasın onu bir süre takip edelim bakalım :) Bunların gümrükte takılma gibi sorunu olmaz değil mi?
60 dolar üstünde sorun yaşayabilirsin ama 60 dolar altında hiç sıkıntı yok. 60 dolar üstünde de sıkıntı yok gerçi amazon gümrük ücretini falanda tamamen hesaplayıp çekiyor kartından haliyle yine sorunsuz geçirtiyor.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile[/quote][/quote]

Son düzenleme:
Yukarı Alt