cRueL_Boy

Tanınıyorum
Premier League ekiplerinin peşinden koştuğu ileri sürülen Fenerbahçe'mizin milli oyuncusu Kazım Kazım, İngiltere'de geçirdiği zamanı anlattı! Ada'da kendisinin "çürük elma" olduğuna dair söylentilerin çıktığını belirten Kazım, o döneme göre daha iyi bir futbolcu olduğunu dile getirdi!
Premier League ekiplerinden Hull City, Manchester City ve Sunderland'ın yaklaşan Ocak ayı transferi dönemi öncesinde yakın takibinde olduğu ileri sürülen Fenerbahçe'nin milli oyuncusu Kazım Kazım'ın Daily Mirror gazetesine yaptığı çarpıcı açıklamaları Ajansspor.com derledi.

2007 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan ve sarı lacivertlilerle 4 yıllık sözleşme imzalayan Kazım, milli takımda da kendisine forma şansı buldu.

İngiltere'deki işinin henüz bitmediğini dile getiren Kazım, "Brighton'da geçirdiğim sürede çürük elma olduğuma dair söylentiler dolaştığı için İngiltere'de bir çok insanın kafasında benimle ilgili soru işareti var. Mark McGhee ile aramda problem vardı ve basın nereye gitsem orada da sorun yaşayacağımı yazdı. Eğer baş belası olsam Fenerbahçe beni niye transfer etsin?" dedi.

Absence

katılıyorum bu adam cok işimize yarıyor daha da yarıcak nie satalım ki

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
şu anda sözleşmesi bitiyor ve malesef yenilemeyecek bunu da bedavaya kaçıracağız hep kar yapamadığımız ve kaçan diğerleri gibi :(

bence kendisi herşeyiyle C.Ronaldo lakin onun kadar kaliteli değil de ondan 1-2 gömlek düşük u bağlamda ölüsü bile 10M € eder...

Absence

Eh bakalım Aziz bişiler yapcakmı buda kaçarsa artık yuh
alıyorlar Guiza gibi çamaşır makinelerini gol makinesi diye sonra veriolar bole guzelim yıldız adaylarını beleşe

Fizik,kapasite,teknik açısından muhteşem denilecek özelliklere sahip fakat umursamaz,laubali gibi özellikleri ona - bir değer katıyor.

cRueL_Boy

Tanınıyorum
Kazım geçen sene büyük işler yaptı... Gerek şampiyonLar ligi gerekse TurkceLL Süper Lig'de... Bu adamın Türkiye'de kalmayacağı beLLiydi zaten...

Yukarı Alt