![]() |
biraz garipAutumn demiş ki:Bunun nesi enteresan? Kızlar lol oynayamaz mı böyle bir kural mı var?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Resim orda bilader.Continuum demiş ki:Komik olduğu yeri kaçırdım ben bi daha açıklar mısın?
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Hadi canım kardeşimContinuum demiş ki:Gülüncek olan tek şey senin mizah anlayışın burada
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bence garip değil çünkü eğer erkekler nasıl istediğini yapabiliyorsa, aynı şekilde kızların da bunu yapması gerekiyor. Eşit değilmiyiz?Gerilla demiş ki:Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
biraz garipAutumn demiş ki:Bunun nesi enteresan? Kızlar lol oynayamaz mı böyle bir kural mı var?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile![]()
dostum konuyu nerden nereye getirdin ne alakası var şimdi eşitlikle?Autumn demiş ki:Bu mesaj Gerilla rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bence garip değil çünkü eğer erkekler nasıl istediğini yapabiliyorsa, aynı şekilde kızların da bunu yapması gerekiyor. Eşit değilmiyiz?Gerilla demiş ki:Bu mesaj Autumn rumuzlu uyeden alinti yapildi
fikirlerine ihtiyacım yok kardeşim hadiAutumn demiş ki:Senin bakış açından çıkarabildiğim bu oldu açıkcası
Öhhh. Nerden nereye getirmişsin konuyu. Evet lol oynayan erkek sayısı kızlardan kat kat daha fazla. Bundan "kızlar lol oynamasın" ı çıkardıysan helal olsun.Autumn demiş ki:Bu mesaj Gerilla rumuzlu uyeden alinti yapildi
sende gümüşsün kardeşRebellen demiş ki:Geçen bi kızla girdik duo 1 adam afk diğeri de bilerek besliyordu kız başladı bir sövmeye hani ben kız var diye tutmuştum kendimi kız benden beter sövüyor böyle tuşlara falan da sert abanıyor falan. O ana kadar hanımefendiydi feedleyen olsa anca sinirden ağlıyor gibi mimikler yapıyordu ıyy dedirtti resmen kızlar sövmesin be abi yakışmıyorLol konusuna gelirsek çoğu kötü oynuyor, nadiren iyi oynayanlar dia+ görüyorum isteyen oynar istediğini, zaten %80 i falan silver ve bronzda.
Cok hassas bi yerden vurdun bro, malesefRewind demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
sende gümüşsün kardeşRebellen demiş ki:Geçen bi kızla girdik duo 1 adam afk diğeri de bilerek besliyordu kız başladı bir sövmeye hani ben kız var diye tutmuştum kendimi kız benden beter sövüyor böyle tuşlara falan da sert abanıyor falan. O ana kadar hanımefendiydi feedleyen olsa anca sinirden ağlıyor gibi mimikler yapıyordu ıyy dedirtti resmen kızlar sövmesin be abi yakışmıyorLol konusuna gelirsek çoğu kötü oynuyor, nadiren iyi oynayanlar dia+ görüyorum isteyen oynar istediğini, zaten %80 i falan silver ve bronzda.
![]()