Server'ın en yüksek adamlarıyla goatlarda kasarken.
2 gün önce onglarda olduğumu hatırlayamıyorum bile. 

![]() |
Bizde heliosda yapmıyomuyduk.Leetnock demiş ki:Goat da party yapan bir ekipde gelecek göremiyorum :p
Never :pironEyE demiş ki:Bizde heliosda yapmıyomuyduk.Leetnock demiş ki:Goat da party yapan bir ekipde gelecek göremiyorum :p![]()
Sen retroda bizimlesinMetamorph demiş ki:bakıyorumda bensiz kasıyorsun![]()
açılırsa oluruz inşallah.ironEyE demiş ki:Dün sen çıktıktan sonra biz daha baya kastıkta ondan sevkolar pt ye aldı.Pazara kadar ben 80 onlar 85 falan olur hatta daha bile fazla oluruz belki.
![]()
retrodan fazla zevk alamıyorum ya alıcı çıksada satsakpiemde demiş ki:Sen retroda bizimlesinMetamorph demiş ki:bakıyorumda bensiz kasıyorsun![]()
![]()
Seko işe başladı benimde tüm keyfim kaçtı zatenMetamorph demiş ki:retrodan fazla zevk alamıyorum ya alıcı çıksada satsakpiemde demiş ki:Sen retroda bizimlesinMetamorph demiş ki:bakıyorumda bensiz kasıyorsun![]()
![]()
![]()
kapalıda şu 2 haftadır sekosuz hiç zevki yokironEyE demiş ki:Retro kapalı değil mi ki ?![]()
Biz niya sniper/hunterlarda kasmıştık sanırım :)Leetnock demiş ki:Never :pironEyE demiş ki:Bizde heliosda yapmıyomuyduk.Leetnock demiş ki:Goat da party yapan bir ekipde gelecek göremiyorum :p![]()